Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Bing fung hap: Cung saang zi mun (2014) 

Konec filmu je pro mě teda záhada. Ale pokud chcete vidět jak Donnie Yenom pronásleduje na koni Lamborghini, tak je to film pro vás.

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Mám pocit, že k natáčení použili smartphone a efekty dělali v movie makeru. O příběhu ani nemluvě.

plakát

LOL (2012) 

Tak tentokrát místo francouzštiny angličtina. Dávám přednost francouzské verzi.

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Velice zajímavý příběh, nadprůměrné herecké výkony. Celou dobu jsem myslel, že ohodnotím ***** ale ke konci ten náboj, příběh, prostě něco... vyšumělo.

plakát

Hluboké hrdlo (1972) 

**** za odvahu a taky asi za nejzajímavější a nejkontroverznější reklamu na colu :-D

plakát

Černá labuť (2010) 

Nemá cenu si nic nalhávat, příběh je tak na 70%, ale tím že do toho dala Natailii Portman vše se z toho stal jedinečný zážitek, který je v celku na 98%. Z mého úhlu pohledu se jedná o jeden z jejich neljlepších hereckých výkonů. Krásně stvárnila kontras černé a bílé labutě, vlastně spíše proměnu z krásné čisté bílé labutě na ďábelskou sebevědomou černou labuť. Balet moc nemusim, ale na tento film se rád podívám kdykoliv znovu.

plakát

Bojovnice (2007) 

Brilantní skloubení něčeho tak rozdílného jako je kung-fu a muslimská kultura. Film ukazuje mladou muslimskou dívku žijicí v ne striktně muslimské rodině, ale přeci pro nás dost stryktní. Nejedná se pouze o učení kung-fu a jakémusi vzdoru rodině, ale jde i o vnitřní boj hlavní hrdinky, aby si sebe začala vážit. Film neni moc známý, ale určitě ho vřele doporučuji zhlédnout!

plakát

Město (2010) 

Tohle krimi/drama od Bena Afflacka má silný příběh. Na první pohled se jedná o obehraný příběh o čtyřech bankovních zlodějích, ale je to mnohem víc. Příbeh nepůsobí uměle, tím myslím, že hlavní postava je velmi chytrá, ale ne až tak, aby například věděla o 10ti krocích napřed a to způsobilo nějaký záhadný zvrat událostí. Velmi chytrý příběh...

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Gerard Butler v roli spartského krále zkrátka nemá chybu! Grafická podoba mě prostě uchvátila a temný příběh též. Sice již od začátku je vám jasné jak to celé dopadne, to ale nevadí, jelikož budete dychtivě očekávat co do bitvy pošle perský král Xerxes a jak si s tím sparťané poradí.