Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Silent Hill (2006) 

Na to , že nemám horory se mi Silent Hill moc líbil. Výborná atmosféra a vizuální stránka včetně Laurie Holden, která jako policistka vypadá skvěle. K orientaci v ději není třeba znát původní hru. Celý film je velká ženská šou a mužské postavy jsou tak nějak navíc. Pokud by celá dějová část s manželem chyběla nic by se vlastně nestalo.

plakát

Zrada a pomsta (1986) 

Jeden z prvních kung-fu filmů, který jsem viděl v české televizi.Výborné souboje na jednoduchém ději. No prostě klasika.

plakát

Kat (2004) 

Další promarněná šance. Dobrý komiks se dočkal nepovedeného filmového zpracování. Závěreční akční scéna ušla , ale nezachrání to celý film.

plakát

Mr. máma (1983) 

Komedie o tom , co se stane když si manželé prohodí role. Žena jde do práce a muž se musí starat o domácnost a 3 děti.

plakát

Poslední jednorožec (1982) 

Skvělá kreslená pohádka podle stejnojmené knižní předlohy. Když jsem ji viděl znovu , po letech , pořád se mi líbila. Je to něco na co se může podívat každý.

plakát

Odysea 5 (2002) (seriál) 

Zajímavý seriál v němž jen skupina astronautů v přežije úplnou zkázu Země. Záhadná bytost je vrátí v čase o 5 let a oni se snaží zabránit neznámé katostrofě , která má zničit Zemi.

plakát

Stvoření světa (1957) 

Nádherný animovaný film o biblickém stvoření světa je navíc vyborně namluven Janem Werichem.

plakát

Street Fighter: Poslední boj (1994) 

Na tomhle filmu je jasně vidět , že vznikl podle počítačové hry. Nemá žádný děj a je to jen serie bitek , které bohužel za moc nestojí.

plakát

Živý terč (1993) 

V režii J. Woo vznikl Van Dammův nejlepší film. Provedení akčních scen je výborné. J. Woo se nijak nekrotil a film má blizko k jeho honkongské tvorbě.