Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (127)

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

Dětský sentiment východního bloku.

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

Jeden z důvodů, proč jsem jako malej koukal na TV. Dnes už takřka žádné nejsou.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Kdo tohle neviděl, zřejmě nikdy nebyl dítě a nebo vám lže. Do pekla s ním.

plakát

Česká soda (1993) (seriál) 

Nevkusný, ale chytrý humor, který v této době postrádám tak jako cikána rozkrájeného do 10 popelnic. To je vtip, ne moje zvrácená touha.

plakát

Česká soda (1998) 

Nevkusný, ale chytrý humor, který v této době postrádám tak jako cikána rozkrájeného do 10 popelnic. To je vtip, ne moje zvrácená touha.

plakát

Simpsonovi: Maggie zasahuje (2012) 

Animák, který je ve spojení se jménem Simpsonovi povedený. Dokonce byl nominován na Oskara. Ale menší problém jsem nalezl v jeho zařazení mezi ostatní snímky. Asi proto nemohl ani vyhrát, nepřináší totiž nic novátorského, co se animace a příběhu týče. Pouze byl ve 3D. A navíc, byl uváděn v kině před Dobou ledovou a neměl titulky, to pro průměrného českého diváka znamená pohromu.

plakát

Bok po boku (2012) 

V podstatě nemám co vytknout. Fajn dokument o tom, zda film jako zapisovací médium vydrží i další roky, nebo bude totálně převálcován digitální érou v podobě HDD a SD karet. Velikání dnešního Hollywoodu postupně obhajují své názory na téma film vs digitál. Opravdu doporučuju.

plakát

Bowling for Columbine (2002) 

Proč si kluk nastrká za kalhoty tucet bouchaček? Proč starý milovník zbraní odvrátí zrak od fotky nebohé dívky, která byla zastřelena 6letým chlapcem? Proč, když vlezete někomu na cizí pozemek v USA, třeba jen omylem, ustřelí vám přinejmenším nohy? Tak na tyto otázky se vám bude snažit odpovědět právě Michael Moore. A dělá to velice dobře a chytlavě. Pohled na USA jako na zbraně-zbožňující národ, který bez nabitého coltu nedá ani ránu, a to doslova!

plakát

Zabít tiše (2012) 

Strašná tlachařina, většinou o ničem, politická přirovnání, tlachání, luxusní scéna zabití a zase kecání, luxusní zabití, tlachání a konec. Tak alespoň 3 hvězdy za obsazení, stylizaci a zpomalené efekty.

plakát

Mrazík (1964) 

Čas a každoroční opakování vše zničil, aneb jak se devalvuje umění.