Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (291)

plakát

Hon (2012) 

The lie is spreading, Děti lžou a Mikkelsen je bůh. Lucase zahrál pod Vinterbergovým vedením naprosto skvěle a už tak bezchybně napsaný scénář tito dva převedli do stoprocentní podoby. Jagten je pak nejsmutnějším a nejemotivnějším filmem, který jsem letos viděl.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Spacey je frajer! S01 - 95%

plakát

Temné stíny (2012) 

The legend bites back. Správně úleťácký Burton a boží Depp. Skvěle jsem se pobavil. "Fifteen, and no husband? You must put those child-bearing hips to good use, lest your womb shrivel up and die."

plakát

Úlovek (2009) (seriál) 

He's got family, he's got power, but he's got issues. Pokud jste viděli Warriora a Hardy vám přišel excelentní. Tak jeho Tommy ve Warriorovi je proti tomuhle narušenému gansterovi Freddiemu slabý čajíček. Tohle měli být britští Sopranos. Pecka. Jenom tak pro zajímavost sem postnu jeden koment z IMDb pod který se podepíšu. "Hollywood is being flooded by a tsunami of English talent, and Tom Hardy is surfing it naked."

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

The Legend Ends. Nolan to zvládl! Chytře zvolil cestu, kterou se trojka ubrala. Všechno je epičtější, více postav, více motivů, prostě gigantický záběr. Trefil se i do herců, všichni stoprocentní v čele s mým oblíbencem Hardym a strhující Anne, která krade každou scénu, ve které se ukáže. Ze scénáře jde trochu vidět, že Nolan si toho možná nabral hodně, ale jak jsem napsal na začátku, ukočíroval to a natočil špinavé a strhující finále netopýří série, které hodlám shlédnout ještě mockrát, stejně jako předchozí dva díly. "So, you came back to die with your city." P.S. Konec s JGL v jeskyni mě obrovsky potěšil. :]

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Evil shall with evil be expelled. Podruhé už je to jasná pětka. Fincher tyhle věci prostě a jednoduše umí. Tady má parádní předlohu, které se maximálně drží a ještě k tomu parádní herce. Craiga není potřeba komentovat a Rooney je prostě jiná než Noomi. Každá má něco z Larssonovy Lisbeth. Mně přirostly k srdci obě, protože to obě zvládly na 99%. Fincher to líp udělat nemohl. Tleskám. Snad se s pokračování popere lépe než ve Švédi. Po jedničce mu věřím. "You will be investigating thieves, misers, bullies. The most detestable collection of people that you will ever meet. My family."

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Two Lawyers. One Degree. Suits jsou strašně cool! Jasně, že to ve skutečnosti není tak easy, jak nám Harvey s Mikem ukazují, ale má to něco do sebe. Celé je to strašně svěží, má to super tempo a často se člověk i zasměje. Dialogy jsou parádní, chytré, oproštěné od jakýchkoliv klišé. Každý by chtěl mít mentora jako je Harvey Spector a sektretářku jakou je Donna. Tohle musí být hitovka! Snad bude druhá sezóna pokračovat ve stejném stylu. "My references don't begin and end with Top Gun." S01 - 100%

plakát

Millennium (2010) (seriál) 

Oproti filmům mnohem více stopáže! Na rozdíl od filmů dávám pětku.

plakát

Dylan Moran: Yeah, Yeah (2011) 

Není co dodat. Pořád stejné a ještě k tomu aktuální. Bravo! " Heavy metal is what happens when a group of people with competitively disgusting appearances come together to try to kill air."