Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (137)

plakát

Skandální odhalení (1994) 

Jak je to drsné, přiznat si, že prostě jsou situace, kdy i žena je nucena svou živočišňostí svést muže za jakoukoli cenu a stane se totálním lovcem... I má - velmi krutá - nedávná realita před očima...

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

Jedno z těch děl, na které nezapomenete... Neskutečně metafor, interpretací. K tomu ta úžasná hudba.

plakát

...a zase ta Lucie! (1983) 

13. ZŠ Kladno a Lucky první den ve škole... Nostalgie když to vidím, chodila jsem tam taky .) Emočně za 4, jinak stará klasika :)

plakát

Děvčátko (1978) 

Zvláštní, kontrovezrní snímek s velmi dobře zvolenou hudbou. Dnes nemyslitelné nechat něco takového hrát někým, komu bylo opravdu při točení 12 let! Momentálně velmi vhodné pro pedofily. Při některých scénách z morálního hlediska zarážející a šokující. Příležitostí k rozvinutí tématu bylo jistě více. Konec působí nedotaženě, ale má vypovídající hodnotu. Je to prostě předčasně vyspělé stvoření po stránce sexuální, ale jinak ,,dítě" bez emoční vyspělosti týkající se sociálních vazeb... Každopádně doporučuji :)

plakát

Zahrada je hra (2005) (pořad) 

Zahradu nemám... Ale každopádně jídlo ze zahrádek mi chutná a když to lidem pomůže vypěstovat pak zdravé jahody, škůdci nezničí angrešt, někdo dle toho vytvoří jezírko a postaví si pergolu, tak je to rozhodně užitečné! :) Jen ten moderátor... Šlápnutí vedle.. Vždyť ten se snad nemůže na takovou pojízdnou sekačku snad ani vejít...

plakát

Manéž Bolka Polívky (1987) (pořad) 

,,...Koukněte na toho fintila, pod krkem žlutého motýla... " A je to prostě dojemně pitomá show. Dřív jsem k tomu moc neinklinovala, ale časem jsem si ji oblíbila. Dokonalé k vypnutí mozku a relaxaci.