Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým divácky velmi úspěšných pořadů Pod pokličkou a Bydlení je hra, které vyrábí Centrum publicistiky a dokumentu ostravského studia České televize, je podepsán pod zbrusu novým cyklem, tentokráte zaměřeným na úpravy a zvelebování našeho nejbližšího okolí, pod titulem Zahrada je hra.
I tady jde o prostor, přesněji pozemek, jehož majitelé vždy žádají televizi o odbornou pomoc při jeho řešení. Na rozdíl od Bydlení je hra je ale tento pořad hravější a obsahuje i prvek soutěžení. Rodina, která si zadala úpravy na svém pozemku, se na některých prováděných zásazích sama podílí a na konci pořadu jsou jejich výtvory srovnávány s přístupem, jaký zvolili profesionálové ve svém oboru.
V každém vydání také navštívíme někoho ze známých osobností, aby nám ukázal svou zahradu nebo nějaký její inspirativní detail. V dosud natočených dílech se setkáme např. s Luďkem Sobotou, Světlanou Nálepkovou, Alexandrem Hemalou, Zorou Jandovou, Ivou Hüttnerovou, Bobem Kleplem a dalšími.
Magazínem, který je také rádcem pro kutily, provází ostravský herec Jiří Sedláček s jezevčíkem Pepinou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zahradu (zase) nemám a tak se někdy rád dozvím, kolik stojí dnešní vymoženosti jako třeba krásné jezírko s vodopádem (a z následně prozrazených čísel jsem někdy rád za panelák:)) ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Obludná debilita. Hnusný upocený tloušť se sípavě valí od zahrady k zahradě, jen žere a chlastá a mele kraviny. Za sebou tahá na špagátu nešťastnou jezevčici Pepinu, která by ho nejraději kousla do prdele. Jenže to by si vyvrátila čelist a určitě by jí ten vepř pak sežral večeři. O zahradách to moc není, firma přijede bagrem, vyrýpne díru, naveze hlínu, zasadí pár kytek z květináče, maximálně zapojí čerpadlo. Buřt sice trochu trapně pomučí investora - majitele trapným úkolem, třeba okopat keř, uhrabat záhon, atp, a už se účtuje. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám zahradu tak se občas podívám ale rozhodně to není žádný hra:-) Musíte mít prachy, nic enní zadarmo, ani blbé hrábě, ale to si v tv asi neuvědomují.. ps: Hromino přesně tak:-)! ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Zahradu nemám... Ale každopádně jídlo ze zahrádek mi chutná a když to lidem pomůže vypěstovat pak zdravé jahody, škůdci nezničí angrešt, někdo dle toho vytvoří jezírko a postaví si pergolu, tak je to rozhodně užitečné! :) Jen ten moderátor... Šlápnutí vedle.. Vždyť ten se snad nemůže na takovou pojízdnou sekačku snad ani vejít... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama