Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Kauzy Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

Neviděl jsem to. Odpad už z principu za ředitele TV Barrandov.

plakát

Prezident Blaník (2018) odpad!

Měli jsme skvělé filmy, skvělé komedie a máme jako češi dobrý smysl pro humor. Nicméně Marek Daniel je jen obyčejný idiot, který si plete humor a debilitu.

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) odpad!

Trapný Musil a odpadní televize Barandov. To je opravdu nebezpečná kombinace!

plakát

Máte slovo (2008) (pořad) odpad!

Strašnej cirkus, nechápu proč ta piča Jílková pořád otravuje ve veřejném prostoru.

plakát

Prolomit zeď (2008) (TV film) 

Po Good bye Lenin...další film o listopadových událostech 1989 v NDR. ŠUPA film!!

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Koháka nemám rád za to jak dělá idiota ve veřejném prostoru i v reklamě na Fio Banku. Nicméně tady mu to sedělo a ten film byl takový odpočinkový. Je fajn, že to Vorel dal grátis na youtube. Nejlepší scéna 13:53. I když jsem byl rozhodnutý pro hodnocení odpad, zde po zhlédnutí dávám 2* a ten Čtvrtníček to taky zachránil svýma hláškama.

plakát

SuperStar 2018 (2018) (pořad) odpad!

Kolik těch řad téhle sračky ještě poběží? To je mor co je tu snad od roku 2004. Obdivuji ty co se jdou ztrapnit před porotu složenou z idiotů jako ja Habera, Christovao nebo Ruppert. Ta Knechtová nazpívala jednu písničku co se chytla a teď musí na sebe poutat pozornost kozama a tím, že se chová jako laciná a vyjebána píča. Stačí vidět deset minut a máte o téhle sloveně špatnej názor. Prostě dělat 15 řadu a pořád to trapně pojmenovávat je stejně o ničem, když je to všechno odpad. No i přesto se najde v českém i slovenském národu stále dost dementů co nechtějí makat rukama, ale jsou tak zblblí šoubyznysem a myslí si, že se tam otevřou hubu a nazpívaj 2-3 CD a budou za vodou s prachama na rozdíl od těch volů co chodí makat na tři směny do fabriky a mají po zaplacení složenek hovno na bankovním účtu.

plakát

Člověk, to je věda (2017) (seriál) 

Viděl jsem sice jen díl o hormonální antikoncepci, ale Kryštof Hádek je super vypravěč. Celkově se jedná o kvalitní dokumentární sérii. Něco co za ty koncesionářské poplatky stojí.