Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

Pokri

všechny recenze uživatele

SuperStar upadá do čoraz väčších sračiek. Zaujímalo by ma, či to má scenár, ktorý núti to obskúrne porotcovské kvarteto, aby sa správali ako totálni vulgárni vypatlanci alebo sú to skutočne takí burani. Kastingy už inak nemajú čo ponúknuť, je to nuda a nič zaujímavé na tom nevidím. Oproti tomuto je Česko-Slovensko má talent vrchol intelektuálnej zábavy. Som ochotný dať tomu ešte šancu vo finále, ak sa tam objavia dobrí, sympatickí speváci, dám jednu hviezdičku, inak to bude nemilosrdný odpad. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pěvecké televizní soutěže mají dlouholetou tradici. I Karel Gott tak kdysi začínal. Je to šance pro mladé talenty prosadit se v hudebním světě, i když dnes při velkém počtu rádobyzpěváků se to většinou nepodaří ani vítězům. Chci se zastat poroty. Myslím, že má od vedení televize svoje zadání. Musí z několika stovek účastníků konkurzu vybrat dvacítku finalistů. Musí to být z poloviny Slováci a z poloviny Češi, z poloviny dívky a z poloviny kluci, polovina musí dobře zpívat a polovina musí dobře vypadat, aby dokázali k obrazovkám přilákat dostatek hlasujících fanoušků. To je pro porotu nepříjemné rozhodování. Jediné, ne moc zdařilé zpestření jsou osobní příběhy vybraných účastníků. Občas se na kousek podívám, ale letos mne žádný pěvec nezaujal natolik, abych pořad sledovala pravidelně. Chtělo by to nějakou obměnu, protože i já si ráda poslechnu pěknou písničku. ()

Reklama

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Už loni jsem si myslel, že tahle soutěž už níž klesnout nemůže. A vida, povedlo se! Tři nováčci v porotě je to nejhorší, co se mohlo téhle soutěži přihodit. A Pal'o se nechal evidentně strhnout lavinou demence a možná už i lehké senility. Neskutečně trapné výstupy všech čtyřech porotců, kteří si předávají korunku největšího idiota každých pět vteřin jako horký brambor, až mi to přijde jako soutěž o nejdebilnějšího porotce. Druhé nejhorší na tom celém je, že trapné momenty číhají na každém kroku jak u kladného tak u záporného hodnocení. To úplně nejhorší je totiž fakt, že se mnohdy nehodnotí zpěv. Jen komerční tahy získat si diváky. Opravdu vám tleskám! https://media.giphy.com/media/uj9F2yk6L4w0aAFQ3O/source.mp4 ()

Zack07 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že se na letošní Česko Slovenskou SuperStar 2018. Celkem těším. Televize Nova a Markíza slibuje scénář podle vzoru německé verze, kde nyní válí česká zpěvačka Martina Bárta. Bude zajímavé sledovat pět nováčků v porotě a na moderátorských postech (kromě Habery jsou tam všichni vůbec poprvé) Rovněž bude poprvé show vysílána v odlišných dnech jak v Ćesku tak na Slovensku. Uvidíme, jak se jim letošní ročník plný novinek tedy povede. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Bože!Piča!Zkurvena!Prašivá do pičeeee..!!......asi takto nějak by novou superstar (a obecně podobný formát pořadu) okomentoval dnes již legendární slovensko-maďarský opravář traktorů Lakatoš. Nikdy by mě nenapadlo, že "česká" anomálie, která nese název Ben Cristovao, bude dělat porotce a hodnotit budoucí zpěváky !!! Chlápek, co neumí zpívat a ba co víc, neumí ani mluvit, bude najednou spolupředsedat v porotě například s Haberou, který ho kdysi nemilosrdně vypral do hajzlu !! Jít jako účinkující do této soutěže a nechat se hodnotit naprostým monstrem a neumětelem, může jenom stejný neumětel a nositel IQ zmrzlé makrely - fuj !!....................... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama