Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Jako by Ben Stiller po všech těch komediích ... některých lepších, některých horších ..... sebral všechno co se naučil..... přidal něco zvláštního ... a zrežíroval hodně fajnou komedii, která není tupá jako třeba americký styl komedií typu scary movie, kde největší sranda je, když se někdo mlátí do hlavy ..... docela chytré, pěkné, originální a dobře se na to dívalo. Navzdory tomu, že nejsem zrovna moc velký fanda komedií si nejsem jistý jestli dát plnou palbu pěti hvězdiček nebo "pouze" 4, ale když si vybavím ty překrásné záběry tak asi budu muset zůstat u 5!

plakát

Reminiscence of Final Fantasy VII (2005) 

Pro člověka který hru hrál je to dobrým připomenutím událostí které ve hře prožil ale člověku který na tento film náhodou narazí je to zbytečnou záležitostí která mu udělá akorát v hlavě madlajz.

plakát

Sword Art Online (2012) (seriál) 

Podle mého přehodnocený seriál. Líbila se mi myšlenka metrixovského hraní her ve virtuální realitě ale jinak byl děj jedna velká nuda kterou v půlce seriálu vystřídala nuda ještě větší... **

plakát

Dredd (2012) 

Nový Dredd je jedním z těch filmů u kterých není třeba přemýšlet, Prostě si vemete něco k zakousnutí a intenzivně vstřebáváte každý akční moment a vystřelený náboj svištící na obrazovce. Není to veledílo, děj se téměř po celou délku filmu odehrává v jedné budově ( i když v megabudově ) což způsobuje ten dojem povědomého interiéru který už ste jednou viděli. Nicméně akčňák to byl povedený -> ***

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Skvělá odreágovačka. Děj sice není nijak vážný, ba naopak. Dokonce ani příběh není vystřihnutý z žádného Hollywoodského trháku ale vzhledem k přístupu filmu je to více než uspokojující. Nenudil sem se u filmu ani sekundu a celý si ho náležitě užil. Pokud jste sportovní nadšenci, určitě si tenhle snímek při odpočinkovém volnu vychutnáte.

plakát

Prometheus (2012) 

Skvělé sci-fi které se po letech zařazuje do stejné kategorie jako staří Alieni. Mám jen jednu věc kterou nemůžu přenést přes srdce a to nezapadající pozici space jockaye na konci filmu kterou by měl mít když se dostane posádka lodi Nostromo do ztroskotané lodi ve starém Vetřelci. Je to maličký detail který by se dal jednoduše odstranit změnou jediné sceny ale jako fanouška a perfekcionalistu mě to ničí proto "jen" 4 hvězdy, přesto SKVĚLÝ film!

plakát

Legenda Korry (2012) (seriál) 

Někdo se změnami vyrovnává těžko ale já je naopak miluju. The legend of Korra je úplně jiné než původní Avatar a za to sem rád. Dobrá práce, těším se na další výborné díly. ( mimochodem vzhled Korry se grafikům vážně povedl )

plakát

Proboha! (2008) 

"Náboženství je nebezpečné protože si díky němu lidé myslí že, mají na všechno odpověď", "Jediný správný přístup k velkým otázkám není arogantní jistota, ten znak náboženství, ale pochybnost. Pochybnost je skromná. A lidé musí být skromní, když uvážíme, že dějiny lidstva sou jen jeden průser za druhým" *****!! Perfektně mentálně zralé.

plakát

Fakulta (1998) 

Nevím čím to že ten film má tak nízké hodnocení ale mi připadal hodně povedený. I když to na první pohled připomíná nějakou blbou vyvražďovačka z vysoké školy kdesi v Americkém zapadákově tak v podání Rodrigueze to dopadlo moc dobře. Sice béčkový příběh ale celkem solidní herecké výkony a i pár typicky Rodriguezovských vtípků.

plakát

Princezna Mononoke (1997) 

Ach ano. Mononoke hime. k tomuto netřeba mnoho slov. Hodnocení mluví za vše. být mezi 100 nejleších se jen tak nějakému animáči nepovede ale tady není pochyb o tom že by si to snad mononoke hime nezasloužilo. je to výborný epický příběh o tom jak lidé změní svět plný nadpřirozena ve svět v dnešní podobě. A i když to teď bude skoro 14 let od vzniku tohohke snímku, stále se řadí mezi špičku všech animovaných filmů. Chtěl bych i něco vytknout ale ono to bohužel nejde :)