Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (32)

13

13 (2010)

Režisérův anglický remake vlastního snímku RUSKÁ RULETA (2005) vypráví příběh mladého muže, který převezme identitu mrtvého a vstupuje do světa podsvětí, kde se za zavřenými dveřmi hraje hra o holý život.

Bullet Ballet

Bullet Ballet (1998)

Goda pracuje v reklamní agentuře. Když se jednoho dne vrací domů, v bytě najde policii, která šetří sebevraždu jeho přítelkyně. Goda se vydává do podsvětí Tokia, aby sehnal zbraň, místo toho ale narazí na gang zlodějů a narkomanů, kteří ho okradou. Po neúspěšném obchodu se zbraní se Goda snaží vyrobit svou vlastní zbraň, aby se gangu pomstil, ale jeho zbraň selže. Potkává ženu, která mu nabídne zbraň, za cenu toho, že si ji vezme. Mezi tím se v ulicích Tokia schyluje k válce dvou gangů, do které se Goda připlétá, a zachrání Chisato život. Ta se rozhoduje požádat Goda o pomoc s bojem proti neznámému vrahovi, který likviduje její gang.

Chicago: Zákon ulice

Chicago: Zákon ulice (2011) (seriál)

Jeden z nejlepších Chicagských policistů Jarek Wysocki (Jason Clarke) se společně se svou šéfkou Teresou Colvin (Jennifer Beals) snaží vyčistit ulice Chicaga od násilí a korupce. Nejhorší ale je že zkorumpovaný je i druhý nejmocnější člověk v Chicagu, radní Ronin Gibbons (Delroy Lindo)

Date My Mom

Date My Mom (2004) (pořad)

Reality show vysílaná stanicí MTV Date My Mom by se dala volně přeložit jako "Rande s mojí mámou". Vybraní chlapci v reality show tráví den s třemi matkami, různými způsoby je baví, a podle povahy některé z matek nebo svého zájmu si pak „naslepo“ vyberou její dceru.

Dead Man Running

Dead Man Running (2009)

Nick (Tamer Hassan) vlastní lyžařskou cestovní kancelář, v níž zaměstnává svého nejlepšího kamaráda Binga (Danny Dyer). Nick dluží lichváři Thigovi (Curtis Jackson) sto tisíc liber a Thigo mu dává 24 hodin na to, aby je sehnal, jinak zemře Nickova matka. Tak se Nick a Bing pokoušejí vydělat na sázkách, ale brzy zjistí, že tímto tempem nemají šanci sehnat tolik peněz. Nick tedy přijímá špinavou práci v Manchesteru. Jak tenhle závod s časem dopadne?

Dead Man Running

Dead Man Running (2009)

Nick (Tamer Hassan) vlastní lyžařskou cestovní kancelář, v níž zaměstnává svého nejlepšího kamaráda Binga (Danny Dyer). Nick dluží lichváři Thigovi (Curtis Jackson) sto tisíc liber a Thigo mu dává 24 hodin na to, aby je sehnal, jinak zemře Nickova matka. Tak se Nick a Bing pokoušejí vydělat na sázkách, ale brzy zjistí, že tímto tempem nemají šanci sehnat tolik peněz. Nick tedy přijímá špinavou práci v Manchesteru. Jak tenhle závod s časem dopadne?

Falco

Falco (2008)

Film mapuje život, kariéru a tragickou smrt Johanna "Falco" Hölzela, rakouského zpěváka který byl ve svém krátkém životě členem Vídeňské skupiny "Drahdiwaberl" a později jako sólový hudebník který prorazil hity jako "Der Kommissar", "Wiener Blut" a světovým hitem "Rock Me Amadeus".

Here I Am

Here I Am (2011)

Here I Am vypráví příběh Karen (Shai Pittman), pohledné aboriginky s temnou minulostí. Právě propuštěna z vězení se nachází na ulici, s obrovskou touhou změnit svůj život. Pomoc nachází v útulku pro domorodé ženy jako je ona. S podporou svých nových přátel se vydává na bolestivou cestu znovushledání se svou odcizenou matkou a dcerou a musí čelit nejtěžším pravdám svého života.

Interview with the Assassin

Interview with the Assassin (2002)

Téměř čtyřicet let po atentátu na Johna Fitzgeralda Kennedyho přichází snímek o bývalém vojákovi, který se otevřeně přiznává, že byl druhým střelcem, a že právě on zabil prezidenta.

It's Alive

It's Alive (2009)

Remake hororového snímku It's Alive! - On žije! z roku 1974 vypráví příběh páru který netrpělivě očekává příchod na svět svého druhého potomka. Místo dítěte se ale dvojici narodí odporné monstrum s jediným posláním - zabíjet.

Laskavý dotek

Laskavý dotek (2012) (seriál)

Opustil ji manžel, nemá práci a upomínky na zaplacení hypotéky leží téměř všude po domě. Matka dvou dětí Riley Parks (Jennifer Love Hewitt) nemá na výběr a tak na doporučení kamarádky přijme práci v masážním salonu, kde ale klienti žádají víc než jen masáž.

Leaves of Grass

Leaves of Grass (2009)

Akademický učitel (Edward Norton) je přilákán zpět do svého bydliště v Oklahomě kde je jeho bratr a dvojče, malý bezvýznamný pěstitel marihuany zapletl do plánu svrhnout místního drogového krále (Richard Dreyfuss).

Mac & Devin Go to High School

Mac & Devin Go to High School (2012)

Mac (Snoop Dogg) je prvotřídní dealer na střední škole N. Hale High, kde si kroutí svůj patnáctý ročník. Devin (Wiz Khalifa) je studijní eso s velkou budoucností, který hodlá dostat nejlepší známky a stipendium a Mac musí právě díky němu konečně odmaturovat. Není nad to spojit znalosti chemie s dealováním marihuany.

Multi-Facial

Multi-Facial (1995)

Krátký snímek natočený podle skutečného příběhu ukazuje den amatérského herce (Vin Diesel), který postupně navštěvuje několik konkurzů, kde ho ale odmítají pro nesmyslné důvody - třeba proto, že není dost černý nebo bílý…

Město divů

Město divů (2012) (seriál)

Magic City nás zavádí do Miami 50. let, konkrétně na Miami Beach, kterou lemují luxusní podniky a hotely, z jejichž útrob zní melodie Franka Sinatry. Majitelem jednoho z nejluxusnějších hotelů Miramar Playa je Ike Evans (Jeffrey Dean Morgan). Nic není tak idylické jak se na první pohled zdá. Ike se musí vypořádat s problémy s mafií, a také s náhlými změnami, které nastávají na nedaleké Kubě, kde se k moci dostal Fidel Castro.

Napoleon Dynamite

Napoleon Dynamite (2012) (seriál)

Animovaný seriál na motivy stejnojmeného hraného filmu o venkovském teenagerovi a jeho podivných přátelích, kteří se snaží přežít na venkově v Idahu.

Posedlá

Posedlá (2009)

Derek (Idris Elba) je úspěšný muž, který se svou ženou Beth (Beyoncé Knowles) vede idylický život. Potíže mu ale začíná působit jedna kolegyně z práce, která je jím doslova posedlá a nehodlá se touhy po něm vzdát za žádnou cenu. Začne Dereka pronásledovat a narušovat jeho soukromý život. Zpočátku nevinně vypadající žert se mění v teror.

Poslední výlet

Poslední výlet (2009)

Bývalý trestanec Kev (Hugo Weaving) je se svým synem Chookem (Tom Russell) na útěku před zákonem. Kev spáchá v hádce násilný čin, a tak se vydávají napříč jižní Austrálií neznámo kam. Během cesty jsou nuceni se více poznávat a řešit problémy otce a syna, včetně zádrhelů, které se jim stále staví do cesty.

Raving

Raving (2007)

New York. Dito (Bill Irwin) je muž v hezkém obleku s kravatou. Jeho identifikační kartě vypršela lhůta a je mu zamítnut vstup do správní budovy. Katie (Zooey Deschanel) je věčná party girl. Fláká se po ulicích a pod dojemným příběhem o ztrátě cesty domů do Jersey si půjčuje od cizích lidí peníze. Jednoho rána se těmto dvěma zkříží cesty u snídaně v bistru. Dito nabídne Katie práci uklízečky v jeho bytě. Katie práci příjme s úmyslem vzít něco cenného v jeho bytě. Jejich seznámení se mění ve fantazírování. Kam tohle vede? Tento krátkometrážní snímek nám jako svůj první počin představuje herečka Julia Stiles, která také sama napsala scénář.

Steve-O: Demise and Rise

Steve-O: Demise and Rise (2009) (TV film)

Steve-O je jedním z hlavních herců skupiny Jackass a profesionální kaskadér. Díky jeho vylomeninám ho zná celý svět. Dokument Demise and Rise ovšem popisuje jeho druhou stránku, tu kde se z něj stává jedinec závislý na drogách a alkoholu. Steve-O prošel vězením, drogovou i psychiatrickou léčebnou. Dokument zachycuje výpovědi jeho rodiny a blízkých přátel, kdy byla jeho situace mnohdy nezvladatelná.

Reklama