Reklama

Reklama

Mac (Snoop Dogg) je prvotřídní dealer na střední škole N. Hale High, kde si kroutí svůj patnáctý ročník. Devin (Wiz Khalifa) je studijní eso s velkou budoucností, který hodlá dostat nejlepší známky a stipendium a Mac musí právě díky němu konečně odmaturovat. Není nad to spojit znalosti chemie s dealováním marihuany. (Cliff Booth)

Recenze (22)

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Komédia o dvoch stredoškolákoch. Jedným z nich je Devin (Wiz Khalifa), výborný študent snažiaci sa napísať lepšie svoju rozlúčkovú pomaturitnú reč, a druhý je Mac (Snoop Dogg), ktorý ide teraz už 15ty krát opakovať maturitný ročník. Samozrejme je vo filme spoločná hudba od týchto dvoch pánov. *** Roll one, smoke one, and we all just having fun ^^ ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

"Ona vážně hulila zadkem?". Jakožto kuřák marihuany jsem si nemohl nechat ujít tuhle komedii. A bavil jsem se od začátku do konce. Co na tom, že příběh je celkem o hovně, hlavně že je to vtipný, zábavný, pohodový, má to dobrej soundtrack a ženský byly taky celkem pěkný. Teď mě omluvte, ubalím si joint a pak si dám hodinový dojezd, kdy budu koukat do zdi a to mi bude stačit "Jaktože nechcete platit za kundičky? Každý platí za kundičky!" ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jasně že to je o hovně. O shitu, řekl bych. No a jestli to někdo nepobral, tak patrně nedbal dobře míněných rad na začátku. A asi taky nemá kamarády. S kterýma by to prožil, vychrchlal, vyhulil. No někdy stačí pořádně vyhulit sebe. Ale mnohem lepší je se vyhulit dohromady. Do hajzlu, trochu sklouzávám. Asi protožetopíšutěsněposhlídnutí. A v mozgu mám ještě trochu dým. I z uch se mi hulí. Chce někdo vyhulit ? No tak stačí se pořádně ohnout :-) Jo a pro holky.. Vy máte prostě smůlu. Pro vás je tady pořád ještě to hulení. Pořád nee ? No tak to si to asi budeš muset sjet ještě jednou.... ! ()

TostTom 

všechny recenze uživatele

Jako šílenej nesmysl, ale klasicky když to člověk nebere vážně, tak jde o dobrou blbost, která plní svůj účel. Snoop Dogg a Khalifa je super dvojice a i přes to, že absolutně neumí hrát, tak to byla sranda. Jen škoda, že ten příběh byl fakt hodně jednoduchý a krátký. Jinak fajn. 6/10 ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

K filmu bych poradil jen toto : za 1; vědět co jsou dva hlavní propagátoři zač, jinak se člověk asi bude dost divit a říkat si, co to sakra je ?! za 2; poslechnout rozumné rady animovaného průvodce filmem ! A v neposlední řadě si uvědomit, že je tento snímek vytvořen pro odreagování a pobavení. Já si to užil. That´s it ! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Snoop Dogg a Wiz Khalifa vydali stejnojmenné album (2011), které je soundtrackem k filmu, ještě před jeho dokončením. (Cliff Booth)

Reklama

Reklama