Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (121)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Hodně zvláštní. Do půlky poměrně dost zábavné, hlavně efektivní zabíjení upírů. Od půlky se to ale táhne jak sopel. Do kolen mě srazily přehnaný scény jako je honička na stádě koní, nebo záběry na bitevní pole. Prostě působí až moc uměle. Když to porovnám například ze Sněhurkou a lovcem tak jsem se tady bavil mnohem víc.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Remaky mi vůbec nevadí, klidně ať rovnou někdo začne točit Spidyho znovu, rád se na to podívám. Každý si chce přece danej příběh převyprávět po svém. A teď k samotnému filmu. Nemůžu se nevyhnout srovnáním s Raimiho verzí. Garfield mi jako Peter Parker sedí mnohem víc a stejně tak jemu ta role sedla. I Emma se mi líbí víc než Kirsten. Film je poměrně nevyvážený. Dobrou akci střídají nesmysly jako je divně hořící auto, nebo ohnutá branka na fotbal... Akce je víc, je napínavější i komiksovější. Potěší záběry z očí Spidyho. Představovačka trošku zdlouhavá, ale pro mě o 10% lepší. Jedno z nejvtipnějších zahrnutí Stana.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Tak jak se mi Garfiled s Emmou v prvním díle líbili tak mi tady oba vadí. Jí to vůbec nesluší, v některých scénách vypadá na 40 a jeho ubrečenej výraz už mě vytáčí. Jinak klasickej Spidy, ničeho nového jsme se nedočkali.

plakát

Apocalypto (2006) 

Má to atmosféru, má to spád, ale něco tomu chybí. Snad nějaké překvapení.

plakát

Argo (2012) 

Ben Affleck je dobrý režisér, dokonce ho mám rád i jako herce, bohužel si v tomhle případě zvolil pro mě naprosto nezáživnou a nezajímavou látku. Rkojmí byli povrchní postavy. Bylo mi úplně u prdele jestli je dostanou domů, nebo jestli tam zařvou. Nudu vyrovnává kvalitní práce a dobré obsazení. Za zhlédnutí to stojí, ale žádná hitparáda to není.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Jako fanoušek GA komiksů jsem se na tohle těšil, ale stejně tak jsem se bál co z toho bude. Ani mi nevadí, že to má CW a že to vypadá dost lacině. Akce je plná klišé, ale snad se to zlepší i scénář občas hodně skřípe. No uvidíme co se z toho vyklube. Každopádně mohlo být hůř.

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) odpad!

No, ty vole! Hvězdně obsazená slátanina. Ještě možná pochopím, že do toho šli. Možná to šlo udělat líp, ale režijně se to fakt nepovedlo. Díky Jessice se to dá těch 90 minut vydržet.

plakát

Avatar (2009) 

* dávám za vizuální stránku filmu a druhou * za námět, kterej je nevyužitej. Jinak to je úplně o ničem. Děj je moc předvídatelnej a obyčejnej. JC se asi soustředil na 3D a na efekty, ale zapomněl na všechno ostatní. Nikdy by mě nenapadlo se na to podívat znovu. Přeceňovaná, nudná, ale efektivní podívaná!

plakát

Avengers (2012) 

Radši se vyhnu srovnání s filmy od DC, ale když se podívám k Marvelu tak například First Class nebo samotný Thor jsou lepšími filmy. Akce je parádní, ale je jí tam až moc. A klišé střídá klišé. Dokonce i Nick Fury myslí na všechno a pro jistotu nechá na "loď-vznášedlo" S.H.I.E.L.D.u namontovat páku, která v případě potřeby zpomalí jeden z motorů.... Žádné velkolepé finále a ani troška napětí. 2,5* za Whedona, který scénář doplnil o pár dobrejch hlášek. A tu půlku za Downeyho Jr.

plakát

Brotherhood (2010) 

Parádní jízda, který neubírá plyn ani na konci. Říkal jsem si, že 76 minut je docela málo, ale filmu to jenom prospělo. Nezbyl čas na chození okolo horký kaše. Když se to sere tak pořádně! Zdá se, že už nemůže být hůř, ale za 10minut se topí ještě ve větších hovnech. Chybičky na logice vyrovnávají herecké výkony.