Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (121)

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Mádl se mi líbil už loni v Produbím se včera - možná to bylo předloni- ale tady si mě získal. Na besedě působil velice dobrým dojmem a vypadá to, že to má v hlavě srovnaný a ví co chce. Zábavná a originální podívaná.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Hezky se na ně dívalo, teda hlavně na ní. Náramně jsem se pobavil a dokonce jsem měl i na krajíčku. Film mám i po pár hodinách stále v hlavě a to se mi moc nestává, takže nevidím důvod nedát 100%.

plakát

Somers Town (2008) 

Poměrně dobře jsem se bavil, takže mi k tomu až tak nesedí označení sociální drama. Je to příjemná jednohubka o dvou sigrech, kteří v podstatě nemají nic, ale zároveň vsechno co potřebují.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Tak jak se mi Garfiled s Emmou v prvním díle líbili tak mi tady oba vadí. Jí to vůbec nesluší, v některých scénách vypadá na 40 a jeho ubrečenej výraz už mě vytáčí. Jinak klasickej Spidy, ničeho nového jsme se nedočkali.

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Jednoduchý příběh. Možná je správné slovo všední. Ať už tak nebo onak, o to větší prožitek po skončení filmu. Depresivní, romantický, ale místy i vtipný pohled do duší jedné šlapky a alkáče s jasným cílem. Jeho první a poslední film kde opravdu hrál.

plakát

Insidious (2010) 

Na film se dívám tak, že si nastolí nějakou svoji vlastní realitu, popřípadě logiku. Potom ho hodnotím podle toho jestli jí dodržuje, nebo si začne zbytečně vymýšlet a přestane to dávat smysl. Krásným příkladem je pro mně závěr Insidious. Ten je dle mě přitažený za vlasy. Zkazil mi poměrně dobrý dojem z celého filmu.

plakát

Insidious 2 (2013) 

Hororových prvků je tu málo. Takže bych to spíš nazval mysteriozním thrillerem. Což pro mě znamená, že jsem dostal něco jinýho než jsem si myslel že dostanu. Tento fakt mi vadil především v první půlce, která se zbytečně vlekla. Přece jen už jsem věděl s čím mají tu čet a očekával jsem trošku markantnější sešup do děje. Ach ty očekávání.

plakát

Gravitace (2013) 

Film mě po dějové lince absolutně neoslovil a nebavil. O něm se nemá cenu asi rozepisovat, protože ten tam hraje až druhou roli. Dovedu ocenit technickou stránku filmu. Klobouk dolů před Sandrou, protože se na tohle určitě hodně nadřela. Podruhé bych klobouk smekl před lidma, kteří vymysleli technologii pro natočení. Opravdu škoda, že je to v podstatě selanka. Sežral bych horší triky, kdyby to o něčem bylo. Bohužel.

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

"I come from the gutter. I know that. I got no education, but that's okay.I know the street..." Nechápu proč jsem tak dlouho tento film odkládal. Možná by bylo lepší vracet se ke starým kořenům s točit filmy takhle. Rád bych na to zašel do kina...

plakát

Lásky čas (2013) 

Nejpříjemnější překvapení tohoto roku. Že je to moc přeslazené? Nevadí, já se po sladkým můžu otlouct. A kor po opiátech. Tahle přeslazená romanťika si aspoň na nic nehraje,je to totiž slaďoučký jak cumel od začátku do konce. Ale někomu by se asi líbilo víc kdyby se ubralo trošku cukru a ve 2/3 filmu se na 15 minut rozešli a zešvikali jak koně. V kině za 50kč jsem na to kvůli technickým problémům sice čekal hodinu. Ani na zásun bych tak dlouho nečekal. O to víc sem si film užil, z kina jsem totiž neodcházel rozčílenej, ale s velmi příjemnými myšlenkami o životě(a to je dle mě cíl tohoto filmu). Bohužel se nic nezměnilo a život je stále stejně posranej a proto křičím do temnoty : "víc takových filmů!"