Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (15)

plakát

Náměsíčný (2010) 

Filmy tohohle ražení (tedy - probudím se někde neznámo kde, vedle mě např. mrtvola a já si nic napamatuju) mám ráda. I když rozuzlení je vcelku nasnadě, jako průměrný thriller na jedno zkouknutí se tenhle film dá akceptovat.

plakát

Komici (2009) 

Tak tenhle film šel absolutně mimo mě. Komici - člověk očekává "komedii", jak je tedy možné, že jsem se ani jednou nezasmála, ba přímo nudila? Trapnost některých vtipů nevyvážila ani přítomnost herců, jako je Adam Sandler nebo Seth Rogen.

plakát

Bruno (2009) 

Tak jestli mi Borat připadal po první shlednutí jako úlet, tak tohle je úlet na druhou.

plakát

Moje rodina (2000) (seriál) 

Jedním slovem - geniální. takhle jsem se snad v životě nenasmála.

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Báječný film, u kterého člověka až mrazí. Když pominu příběh osudové lásky, ta představa, že by si člověk nechal dobrovolně vymazat paměť, a pak měl stejně pocit, jako když mu část života chybí a točit se v zamotaném kruhu nejasných vzpomínek. Paráda!

plakát

Hořčice mi stoupá do nosu (1974) 

Skvělá francouzská komedie se skvělým dabingem, Jackie (p. Kotrbová) umí krásně křičet.

plakát

Divočina (2006) 

Ať si říká kdo chce, co chce, tenhle animák není nejhorší. I když ... a to je právě to: příběh o zvířátech v zoo, které se chtějí dostat do "divočiny" ... kde jsem to jen už slyšela. Jasná napodobenina Madagaskaru, to se nedá popřít. Asi proto jsem příběh brzo přestala sledovat, prostě jsem se jen bavila, bylo tam pár vtípku (hlavně koala bodovala). Překvapilo mě, kolik prostoru dostala veverka, tentokrát se ani nezdála sjetá po kofeinu, ale ukázala se jako neinteligentnější tvor ze všech. Takže tři hvězdy za koalu, která se v žádném animáku neobjevila (pokud vím) a veverku.

plakát

Loď duchů (2002) 

Průměrný béčkový film plný mrtvol a létajících střev, v samém zaměru se objevil nádech tajemna. Nenudila jsem se, ale ani mě nemrazilo v zádech, abych se při filmu bála jít sama do koupelny. 60%

plakát

Směr smrt (2006) (TV film) 

Ze začátku jsem seděla u TV jako přibitá, postupem času se napětí vytrácelo až zmizelo úplně.

plakát

Taková normální rodinka (2008) 

Už po pěti minutách bylo vyčerpáno vše, co název tohohle film spojovalo se stejnojmenným seriálem (mimochodem jeden z mých top). Po těch pěti minutách jsem si ale položila otázku: A co bude dál? Zápletka mě nijak nenadchla, ba si troufám tvrdit, že přímo znechutila, stejně jako některé herecké výkony. Nevydržela jsem se dívat až do konce, těch 38 minut bylo pro mě maximum. Neviděla jsem konec a prosím, neříkejte mi nikdo, jak to skončí, nejsem ani trochu zvědavá. Nuda, nuda, nuda. Jenom poznámka na okraj - kdo zná původní seriál, tak ať chce nebo nechce, musí si v hlavě srovnávat jednotlivé postavy, které hraly tehdy a které hrají ted. Bohužel, u mě vyhrávají pan Řehoř, paní Medřická, paní Rosůlková, pan Hanzlík a další. Paralela mezi rolí Zdeňka (Hanzlík - Mádl) je úděsná.