Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Rozum a cit (1995) 

Tomuhle se říká nevkus roku...

plakát

Černá labuť (2010) 

Černá labuť mi připadala jak nějakou snahu o skvělé umělecké dílo, které jsem já osobně moc nepochopil. Některé scény v ději absolutně nechápu, a člověk pořádně neví co je nebo není pravda, co nám právě na plátně ukazují, až poslední scéna kde se tancuje, byla užasná.... Ale jinak jsem se už těšil až ten film skončí :-)

plakát

Hledám Amy (1997) 

Film a lidé se chovají tak jak bych já se nikdy nechoval, navíc bych měl asi s Alise stejný problém jako Ben... Jinak v 54 minutě jde v zrcadle vidět natáčecí štáb, docela trapas :D .

plakát

Hranice života (2005) 

V tomto filmu jsem se tak ztratil, že bych asi potřeboval scénáristu jak to vlastně myslel. Nebo kdo tomu porozuměl tak ať mi to napíše do zprávy děkuji... :)

plakát

Mafiáni (1990) 

Já tyhle filmy z mafiánského prostředí miluji, ale musím říci, že mě to tolik nebavilo jak jsem očekával a když už jsem viděl všechny ty kmotry několikrát tak toto pro mě bylo takové volné pokračování, proto dávám jen 4*

plakát

Počátek (2010) 

Je to pěkná podívaná, ale šlo to úplně mimo mě, i když musím říci, že já prostě pořád nemám jasno v tom jak to skončilo :)

plakát

Poslední samuraj (2003) 

Poslední samuraj je vážně skvělý film od začátku až do konce, prostě jen se posadit či lehnout a s otevřenou pusou koukat co se ten Cruise dokáže všechno naučit.

plakát

Čistá duše (2001) 

Pořád nedokážu pochopit, že je toto autentický příběh, klobouk dolu před takovým člověkem.

plakát

Avatar (2009) 

Díky tomuto filmu vím, co to znamenají emoce u filmu. Samozřejmě film tak nějak nemá zajímavou zápletku, ale to zpracování + skvělé příběhy .)

plakát

Transformers (2007) 

Na mě až moc výbuchů a bůhví čeho ještě.