Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Fantastický český seriál. Prosté prostředí, prosté příhody a prostý humor. Seriál stojí na autentických výkonech všech zúčastněných. V průběhu života se mi stále mění oblíbenci. 4* nejsou za kvalitu, ale právě za tu chemii mezi herci, každý jiné povahy, sociální úrovně a navzájem se doplňující. trochu mi mrzí, že nevyšel ten Kopecký jako p. Horáček, ale i Lipský tu roli zahrál slušně. Režisér mohl ohlídat kameru a zvuk. Moje oblíbená hra je: Najdi v epizodě mikrofon.

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

2 hvězdy, 1 za Godzillu, 2. za Tywina. Film jinak nudný, hudba ani efekty nijak nezaujaly a hlavní herci děsně nesympatičtí.

plakát

Auta (2006) 

Naprostá kopie filmu Doktor Hollywoood, naprosto stejná zápletka dej i charaktery postav. Zpětné musím Auta přehodnotit. 2*

plakát

Temná věž (2017) 

Když vynecham některé nepřesnosti, film se jeví celkem obstojně. Efekty, hudba i herci na straně dobra a zla moc pěkně kontrastuji, ale bohužel se člověk nemá šanci vytvořit vztah s více postavami. Elba je velmi dobrý herec a do tohoto filmu vstupuje s moc velkým handicapem, kteří mu literární fanoušci beztak neprominou. DT beru jako průměrný film s par zajímavými momenty a skvělým zaporakem. Ted si to konečně můžu i přečíst pro dobrý dojem z obou verzí. (Jde o hodnocení filmu ne knihy.....čtenáři uz by se mohli smířit ze knihu na plátno proste nedáte, nejvíc si tam stejně ceníme vlastní představivosti a času stráveného nad "x" set stránkami.

plakát

Všemocný (2015) (seriál) 

Seriál si neumí udržet dlouhodobě pozornost. Neustále se opakující schéma začne po čase nudit. Film ukázal asi už moc výhod NZT, že seriál už to může jen omílat dokola, ale nikam moc už se nedostane. Hlavní postava je nudná a nezajímavá. Celý děj se pak točí kolem případů FBI a spíš to připomíná kriminálku, takže to rovnou můžeme srovnávat s mentalistou, který alespoň využíval důvtip a dedukce. Za mě 1 hvězda.

plakát

Space Jam (1996) 

Bylo mi 8 let, když jsem SJ viděl poprvé. Bugs i Michael byly mými idoly té doby, a Warner Bros. je dali takhle dohromady. Nevěděl jsem jak je to možné, o green screen jsem neměl ani potuchy a byl to pro mě jeden z největších filmových zážitků v dětství. Ten pocit se ve mně uchoval a ani dnes nedám na SJ dopustit. Tady prostě nemůžu být oběktivní, takže se jen pohodlně usadím, zapnu tv a na malý moment se snažim věřit v to, co 8 letech jsem bral jako samozřejmnost.

plakát

Ladíme! (2012) odpad!

Glee a tahle kravina je přesně ten důvod, proč dnešní společnost vypadá tak jak vypadá, v čele s 'cool' šprtama. Nerdství je rázem boží a naprosto přesně je to vyjádřený v 21 Jump street. Štve mi to neustálý klišé, vadí mi tam ty úchylný moderátoři. Pro mě ani jedna hvězda!!

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Pravda, jsou starší, širší a plešatější, ale přesto z 10. série bylo pár dílů, které mi připomněly ty neuvěřitelně dlouhé na sebe gradující hlášky a několikrát jsem se opravdu zasmál. Ačkoli nic to nemění na tom, že už to bylo jen několik dílů navíc a návratu na Zem se již nedočkáme. Alespoň to předpokládám, neboť poslední díl se epicky jmenuje začátek - taková tečka na závěr.

plakát

Insidious (2010) 

Insidious je přesný příklad toho proč nesnáším horory. Po několika přehnaných doporučení jsem se teda odhodlal, ale po shlédnutí člověk zjistí, že je to jen ubohá hra se stíny, klasická hudba(přiznávám - děsivá) a útok na lidskou představivost. Skutečně mi to zklamalo, mnohem více jsem byl napnutý u např. Tajemné okno(s Johnny Deppem) 50% a možná i to je moc

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Hele nwm, zprvu mi to přišlo dobrý, taky přiznejte kdo u toho nesedával to je lhář :-D ale postupem si člověk všimne že je to pořád dokola a samozřejmě jako starší už má člověk taky větší nároky, takže za ty vzpomínky aspoň 2H ;)