Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 573)

plakát

Hon na Josefa Mengeleho (2017) (TV film) 

Tak ma vypadat dokument. Chronologicke razeni informaci, rada faktu, dobovych zaberu, jasna grafika a v neposledni rade velmi dobra rezie. Kdyz k tomu pripoctu velmi zajimavy obsah... Kdo se o dane tema zajima hloubeji, muze treba namitat, ale pro bezneho divaka vynikajici dokument.

plakát

Heavy Trip (2018) 

Jsem presvedceny o tom, ze kdyby z filmu zmizely vsechny napisy a jmena, netrvalo by dlouho, abych poznal, ze se jedna o finsky snimek. Ve filmu je cela rada finskych obyceju. Je zde dostatek zajimavych a vtipnych momentu. Ja ale na takove blaznive komedie nikdy moc nebyl, abych dal lepsi hodnoceni. I kdyz si to mozna zaslouzi...

plakát

O nejchytřejší princezně (1987) (TV film) 

Jediny a nejvetsi problem teto pohadky je ten, ze neverim, ze by se z takove pipiny stala normalni princezna. Ale Bocanove to jinak sluselo hodne. Censky ve sve typicke roli a vyborna eskamoterka Bohdalka. A to jeste, jako skoro krovi Kopecky a Dvorska. Pohadka mi prijde jinak rozumna a tak nizke hodnoceni me prekvapuje...

plakát

Na krátko (2018) 

Na filmu me nejvice zaujala ta nejistota matky v podani Petry Spalkove. Vsechny postavy z filmu jsou uveritelne, ale mozna se jich "takovych" seslo najednou moc. Ale sedlo mi tempo filmu, kamera, interiery bytu, potemnela atmosfera... Nic velkeho jsem necekal, o to prijemne je me prekvapeni.

plakát

Jodorowsky's Dune (2013) 

Moc jsem netusil, do ceho vlastne jdu. Dokument o priprave vysneneho filmu, ktery nikdy nevznikl, ale dokazal inspirovat... A je to velmi zajimava podivana. Hlavne ta vasen, nadseni a zklamani Jodorowskeho, je radost ho sledovat.

plakát

Otázky a odpovědi (1994) 

Jak mam Redforda rad jako herce, v reziserskem kresle mi nesedi. Dost mozna je mezi nami problem v nametech, nevim.

plakát

Nell (1994) 

Ocenuji herecky vykon Jodie Foster, v nekterych zaberech byla az neskutecne krasna. Jinak me to ale vubec nebavilo a tri hvezdicky jsou velkoryse. Prvni film, kde mi Neeson vylozene vadil.

plakát

Znamení kotvy (1947) 

Namet jako z nejakeho Rodokapsu, ktery ovsem vytecne na filmovem platne funguje. Vyborna atmosfera, velmi dobre herecke obsazeni, kde bych zvlast ocenil vytecny vykon Baldove.

plakát

Prostě obyčejné Vánoce (2018) (amatérský film) 

Pul hvezdicky za podporu amaterske kinematografie a pul hvezdicky za Sebestikovou. Ta jedina se snazila hrat, mozna se snazili i ostatni, ale u nich jsem to nepoznal. Vypisovat zapory nema smysl, spatne bylo temer vse.

plakát

Pašerák (2018) 

Hm, tak vidim, ze i nesmrtelny Eastwood starne.-). Kdyz opomenu jeho postavu, film mi prijde ve vsech smerech prumerny, s minimem napeti.