Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Pořady (10)

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Není v televizi pořád který bych sledoval raději než Ano šéfe! Tato show zkrátka převyšuje všechny ostatní minimálně o několik tříd. Už to ani nepočítám kolikrát jsem celý pořad viděl. U nás doma se z tohoto pořadu stává pomalu už tradice. Ty exoti v těch kuchyních a restauracích, to se prostě nedá. Zdeněk Pohlreich je geniální hláškař, kuchař, bavič moderátor a já nevím co ještě všechno. Někde jsem se dočetl že nejpoužívanější české slovo je "Vole" a tenhle pořad to jenom potvrzuje. "Pánové vy to nevidíte že máte v kuchyni pneumatiky?" , "Já myslel že přišla nějaká nová specialistka na guláše. A ona mi tu začne mávat nějakejma voňavejma tyčinkama, no já se poseru" , "Frajer neumí opéct chleba a pozve si čarodějnici" , "Bych mu roztrch prdel až k lopatkám" , "Tohle by zabilo orla v letu" , "Jakou kuchyň tu pánové vaříte? Noo takovou mezi. No, zatím to vypadá tak akorát mezi půlky" , "Maliny vole, vedle toho kreveta, vedle toho knedlík" , "Tak na tomhle se tady smaží, přefiltrovanej lak na rakve" , "Se to tu přede mnou houpe jak oslí penis" , "Podej mi cedník. Jak to vypadá? Je to hromada děr a okolo je troška plechu" , "Eletrikářovi nejde v hospodě elektřina, to mě přijde opravdu už hustý" , "Tohle je maximálně tak na sjezd trabantistů" , "Jsem utahanej jak šňůra od hajzlu" , "Tady to jede rychlostí cikánskýho kolotoče" , "Nečum do toho jak krává do hodin" , "Nejrozšířenější české koření je strouhanka" , "Tady v Plzni je jednodužší získat vysokoškolskej diplom než uklidit kuchyň" , "Ten borec je zmatenej jak lesní včela" , "Se v tom hrabeš jak bába v koksu" To je jen malinký výčet hlášek Zdeňka Pohlreicha.

Top Gear

Top Gear (1978)

Dost už bylo těch nudných a trapných pořadů jako je Auto-Moto Revue nebo Autosalon. Teď přijíždí nový čtyřmístný Bugatti Veyron. S posádkou Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, Stig a poznávací značkou TOP GEAR!

Show Jana Krause

Show Jana Krause (2010)

Nejlepší Talk Show na našich obrazovkách, kde Jan Kraus pokračuje ve svém zavedeném formátu z Uvolněte se prosím. Kam se hrabou ostatní pořady jako Na plovárně se "slizkým Ebenem" a Všechnopárty "s ohraným Šípem". Typický český humor Jana Krause je mi více než blízký. Nejlepší jsou hosté se zvířaty, a také vše co se týká jídla, obzvláště potom když Honza začne něco kuchtit. Tak to dostávám záchvaty smíchu. Doufám že Jan Kraus na našich obrazovkách bude ještě hodně dlouho.

Partička

Partička (2011)

Partička je přesně ten typ pořadu který na našich televizích chyběl. Od té doby kdy skončila Ruská ruleta Kaisera a Lábuse, jsme dlouho čekali na podobný typ pořadu. Když Partičku porovnám s "odpady" které nám dnešní telelvize nabízí, je to jasných 5*! Někomu tento pořad může připadat trapný, já se vždy královsky bavím, především u her jako "Seznamka" , "Párty" a "Blázni". Nikdo z partičky mi nepřijde slabý, všichni jsou stejně vtipní. Nejvíce mám ale v oblibě Michala Suchánka tomu jde ta improvizace vážně bravůrně.

Magazín Ligy mistrů

Magazín Ligy mistrů (2002)

Pro velkého fotbalového fanouška jako jsem já, je tento magazín nepostradatelný. Evropská kopaná má tu nejvyšší úroveň na světě a zápasy LM jsou v drtivé většině výborné. Spousta krásných sestřihů, golů, akcí, rozhovorů, reportáží. Fotbal forever!

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Jako malej jsem sledoval snad na každý díl. Zhruba po 15 letech opakují Boyarda na Prima Cool. Úkoly mají i po těch letech něco do sebe. A mě se to zkrátka pořád líbí. Teda až na tu trapnou blondýnu co to uvádí. Nejlepší je stejně Paklíč :)

Taxík

Taxík (2008)

Příjemný soutěžní pořad s Alešem Hámou a sympatičtějším Tomášem Matonohou. Když vysílala ČT Taxík o víkendu, tak jsem se na něj nikdy nedíval. Ale jak ho přesunuli na všední den tak se na něj občas rád mrknu. Dodnes si pamatuju jak v jednom díle, nastoupili tři týpci pracující jako - Zdravotní bratr, prodavač u stánku, prodavač ze supermarketu a věděli uplně všechno. Ovšem většinou nastupují vysokoškoláci a studentíci, a to jsou potom panečku odpovědi.