Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Rodina Sopránů

Rodina Sopránů (1999)

Těžko hledat jiná slova než nejlepší, fantastický, úžasný, nepropracovanějí apod. To jakou kvalitu si The Sopranos drží skrze všech 6 serií je dechberoucí. Človek si vybere Sopranos, protože má v oblibě gangsterky a očekavá, že dostane samé obchody s drogami, vraždy, nasilí a mafiánské pletky. Ono se toho v průběhu seriálu, co se těchto témat týče, stane hodně, ale přitom čistě o tom to není. Je to o životě lidí ve svých rodinách a jejich životě v "rodině". The Sopranos nejsou seriálem, který Vás hned po prvním díle ohromí a nepustí, ale postupně Vás vtahují s každým dílem, s každým jednáním o tom či onom, kdy s napětím sledujete co se stane dál. Dostanete dostatek času a prostoru, aby jste si našli tu svou oblíbenou postavu, protože, každá je zde výborně vykreslena do detailu a jejich rozličnost je neuvěřitelná ( věrný Sil, problemový Chrissy, pověrčivý Paulie, sociopat Ralph, Tonyho matka Livie a strýc Junior ). Famozní James Gandolfini je jen dalším lákadlem proč zvolit The Sopranos. PS: Pravděpobně nejlepší koncová scéna seriálu co jsem kdy viděl. Oblíbené postavy: Anthony ''Tony'' Soprano, Silvio ''Sil'' Dante, Christopher ''Chrissy'' Moltisanti, Johnny "Sack" Sacramoni, Carmela Soprano. ''Don't be suprise, all my of friends are murderers''

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Nejde ani popsat slovy jak výjimečný seriál toto je. Takhle si já představuji komediální seriál. Hlavně od 4. série, kdy do seriálu příjde pluk. Potter v podání vynikajícího Harryho Morgana, se z tohoto stává něco asi to nejlepší co, kdy bylo natočeno v seriálové oblasti.

Přátelé

Přátelé (1994)

Seriál na kterém jsem vyrostl. Naprostý kult mezi čímkoliv kultovním s vynikajícími herci. Přátelé jsou pro mě měřítkem v posuzování ostatních seriálů. 5* je málo :-) Doplnění : po opětovném shlédnutí celého seriálu v originálním znení bych nejraděj přidal, tak minimálně dalších 5*, škoda, že to nejde udělat. ......How can I go, if you don't let me blow?!...... Babe, you know I don't have a problem with this :D

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Můj sen o seriálu se splnil, a to v tak kvalitním podání až to bere dech. Musím předem upozornit, že filmy, respektive seriály s tematikou mafie naprosto zbožňuji, takže mé hodnocení není až tak objektivní, ale v každém případě mě tento seriál naprosto pohltil. Nedokážu mu opravdu vytknout nic. Navíc mi připadá, že s pokračováním, roste i kvalita seriálu. Takže bez dalších okolků, za mě 100%.

Black Books

Black Books (2000)

Na tomto vynikajícím seriálu s úžasným Dylanem Moranem jsem našel jedinou chybu, a to, že má pouze 18 dílů.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Naprosto famózní serial s naprosto famózním Kevinem Spacey v hlavní roli. Propracovanost scénaře je vybroušena do nejmenších detailů a nemilosrdnost s jakou si jde F. J. Underwood pro svou tolik milovanou moc, až bere dech. Už teď se hrozně těším na další sezonu.