Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Al Pacino

Naprostý genius mezi herci. Zatím jsem s ním neviděl ani jeden vyloženě špatný film. Pokaždé když se chystám shlédnout nějáký film a jeho jméno se objeví v titulcích, hned se člověk může na film víc těšit. Nezapomenutelná role: Michael Corleone (Kmotr)

Christian Bale

Další vynikající herec, který je pro mě pozvánkou ke sledování filmu. Meze mé největší oblíbence se vyhoupl okamžitě po shlédnutí prvního Batmana, i když už předtím se mi jeho výkony dost líbili. Nezapomenutelná role: Bruce Wayne (Batman)

Clint Eastwood

Skvělý herec, ještě lepší režisér!!  Vybírá si neobvyklá témata a pak vznikají takové skvosty jako Gran Torino nebo Million Dollar Baby. Absolutně neoddělitelný člen mých top 10, jak v hercích, tak v režisérech. Nezapomenutelná role: Harry Callahan (Drsný Harry)

Matthew McConaughey

Tento herec mě přinutill se velice zamyslet na svým TOP 10 listem, protože jsem poslední dobou hodně vyhledával jeho filmy a on jde poslední dobou z jedné užasné role do druhé. Stačí se jen podívat na Wolf of Wall Street a co dokázal vymačkat z kolika, z cca 15 minut? V těch 15 minutách ukázal takové herectví, na které jste nezapoměli ani po zbylích 165 minut , kde už vůbec neúčinkoval. Celkově si mě opravdu svými posledními rolemi velice získal, jen tak dál! Nezapomenutelná role: zatím Ron Woodroof (Dallas Buyers Club) , uvidíme co příjde dál ( Interstellar ? :D )