Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (139)

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Filmová verze poněkud zklamala. Šifra byla lepší, ale u knihy je to u mě naopak. Efekty nejsou špatné, film postrádá věrnost předloze. Hudba nezklamala a film se zdá být kratší než ve skutečnosti je, čímž si film zasluhuje (vzhledem k poměrům dnešní doby) velké plus. Celkový dojem je více než dobrý, ale očekával jsem víc.

plakát

Blackball (2003) 

Ani nevím,co se mi na tom tak nelíbilo,ale nelíbilo se mi to.Asi takový to přirozený "fuj tajbl" !!!

plakát

Bláznivý exorcista (1990) odpad!

Jak je tohle možný? Když jem zadávl do vyhledávače "Bláznivý exorcista", doufal jsem, že to nic nevyhledá. Že tento film neexistuje. Že se mi jen zdál. Byl jem opilý. Já... já jen... Jak se to mohlo stát? Třeba to nebylo tak příšerný, když jem pil. Ale ověřovat to fakt nikdy nehodlám.

plakát

Bohatí muži, svobodné ženy (1990) (TV film) 

Jsem opravdu rád za Suzanne Somers, ale ani ona to nedokázala vylepšit. Prostě nuda. Klasický film 90.let. Nestojí za koukání. Ten čas byste mohli vyplnit něčím užitečnějším

plakát

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 

Zasmál jsem, to ano.To nemůžu popřít, že jsem se občas řechtal, až jsem se dusil. Ale ten film je celkem o ničem. Chybí mu naprosto děj a představitel je dost nechutnej. Začátek a konec filmu jsou dost deprimující. Třepavá kamera tomu taky moc nepřidává. Hmm.. Nevypadá to pro tebe dobře, Borate.Jsi prostě takový lehký podprůměr. Ale během filmu jsem často měnil názor (4*,2*,3*,2*,3*,1*... atd.). No, 130 Kč za to nestojí. Za zhlédnutí ano. :-)

plakát

Bůh je velký - já ne (2001) 

Za Audrey Tautou jedna hvězdička navíc.....Nebylo to tak zlý...Trochu divný (no jo,Francouzi),ale dá se to

plakát

Cellular (2004) 

Krásný příběh s dobrou (ač neoriginální) zápletkou. Je pravda, že mi všechnonedošlo hned od začátku... Herci byli vybrni špatně až na dvě hlavní postavy, které to všechno zase napravily. A to Chris Evans a Kim Basinge. Myslím, že Basinger by měla hrát mnohem víc a Evans je nadějný herec, který jednou dostane určitě Oscara :-D:-D

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Když budu dělat, že neexistují Simpsonovi, tenhle seriál mě zasvětil do světa televize. Skvělý, úžasný seriál, ve kterém se zdravě střídá mnoho prvků - humor, drama, horor, sci-fi. Science fiction je samozřejmě na 1. postu. K tomu jsou tam i tři krásné herečky - Po odchodu Shannen Doherty - Holly Marie Combs, Allysa Milano a Rose McGowan. Pár dílů ze 178 epizod je trochu zvláštních, ale jaký seriál je bezchybný? Na druhou stranu má tento seriál promyšlený děj, ale i tak pracuje velice spontánně. Vztahy mezi osobami jsou propletené a poslední epizoda byla natočená úplně skvěle, jako u žádného seriálu. Není divu, že jedna z epizod udělala televizní stanici WB dosavadní rekord ve sledovanosti. I když jsem říkal „žádný seriál není bezchybný“, škoda že tu není hvězdiček rovnou 6!