Reklama

Reklama

Lítá v tom

  • Česko Tátou proti své vůli (pracovní název) (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, když se zapletete do jedné nevinné lži. Hlavní hrdina chce naposledy potěšit svou nemocnou maminku, která touží po vnucích. Přesvědčí proto těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby sehrála jeho dívku a nastávající ženu. Maminka se ale zázračně uzdraví a strhne se lavina nedorozumění a karambolů a několik životů se převrátí vzhůru nohama. Do udržení lži jsou totiž postupně zataženi další členové rodiny, přátelé, kolegové z práce a vůbec každý. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (55)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek si hledá ženské , ale nechce se vázat tak je vždy opustí jeho matka je nemocná a přeje si , aby se usadil. Jednou ona skončí v nemocnici a doktorka mu řekne, že  není jisté jak dlouho bude na  světě a pokud jí něčím může udělat radost ať to udělá zavčasu než bude pozdě tak on si zaplatí těhotnou sousedku, aby mu hrála partnerku mezitím se   matce udělá dobře tak oni to musí pořád hrát mezitím se  do sebe zamilují.  Prvně je to strašně okatý film obsahuje snad všechny klišé romantických komedií dále kromě něho té matky a Svarinské jsou postavy nezajímavé (První film co jsem viděl kde je Svarinská hnusná kromě té scény kdy tančí)  . Nemá to vtipné momenty spíše to jsou kameňákovité vtipy a ani to nemá čím překvapit jelikož od té jejich hádky poznáte jak to skončí zkušený divák to pozná od začátku. Je to mezi dvěmi a  třemi hvězdičkami ke konci spíše ke  3, ale nevyváží to tu nudu v průběhu filmu. Jinak osobně nevím o nikom koho by rajcovala těhotná striptérka co tančí. 40 procent ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Lukášova těžce nemocná maminka už na světě nejspíš dlouho nebude, a tak se rozhodne potěšit ji a přesvědčí těhotnou sousedku Natálii, aby předstírala, že je jeho přítelkyně. Když se ale maminka uzdraví, musí ti dva lhát dál. A protože jsme v romantické komedii, je jasné, co se stane. Lítá v tom sází na ověřená klišé, ale na rozdíl od konkurence s nimi umí pracovat. Režijní debut Tomáše Dianišky umí být v těch správných momentech vtipný i dojemný, má sympatické hrdiny a nečekaně dobře vypadá. Škoda zbytečně zběsilého tempa, kvůli kterému některé dějové linky trochu vyšumí a jiné tu jsou naopak trošku navíc. Celkově ale velmi slušná žánrovka, která se nestydí opisovat od slavnějších vzorů. A na domácí poměry vysoce nadprůměrná. ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Jestli existuje nějaké klišé, které tady nebylo využito, bude to velký div. Že české (bohužel poslední léta spíš česko/slovenské) komedie nebaví, jsem si už tak nějak zvykl, ale přesto vždy doufám, že přijde něco, co tento kdysi slavný žánr připomene. Nestalo se ani tentokrát, zhruba od poloviny už to byla spíš nuda. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Hezky nakroucený česko-slovenský debut pana Dianišky s tradičně zmäteným Hádkem a Kristínkou Svarinskou s obličejíkem 13leté holčičky. Narozdil od českých křečovitých komedií s Langošem je tohle příjemné pohlazení i s přispěním ´´světově nasnímaného´´ města Hradec Králové, kde se běžně scházejí černí kluci zaházet si na koš nebo vsuvek graficky vyvedených romancí vesmíru. I přes klišé, kterému se v našich končinách těžko vyhýbá chválím.  60% + role Táňa Medvecká, která snad nestárne ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Jedným z ústredných motívov filmu je príbeh Baróna Prášila (1961) a obrázky z tohto filmu sa tu niekoľkokrát opakujú. (Arsenal83)
  • Pri rozhovore medzi synom, matkou a jej kamarátkami beží v televízii film. Ide o snímku Anděl na horách (1955). (Arsenal83)
  • Výroba prebehla od jesene 2022, pričom jedna z posledných klapiek padla v kokpite rakety umiestnenej v pražskom Planetáriu (nedlho pred plánovanou rekonštrukciou) v júni 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama