Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Dokumentární

Recenze (117)

plakát

Alfa (2018) 

Pokud se někdo chce ujmout natolik důležitého milníku v evoluci, kdy se z prvního vlka stane "pes, věrný přítel člověka", pak ať to, prosím, nezpracuje tak chabým způsobem jako byl proveden film Alfa. V příběhu se stalo úplné nic. Vše bylo naprosto očekávané mnohdy nudné. Sorry, takovéto téma, u kterého bych si s chutí pobrečel, nebylo vůbec využito ve svém potenciálu.

plakát

Antologie města duchů (2019) 

Vesnice to nemají lehké. Nejsou-li v blízkosti velkého města a neslouží jako možný satelit metropoli, těžko bojují díky rostoucí urbanizaci o svou budoucnost. A tak vesnice pomalu skomírají a život v něm pomalu přebírají spíše mrtví.

plakát

Ať žije nebožtík (1935) 

Neskutečně dobrý film. Dokonce i zápletku jsem hltal. Bravo.

plakát

Batman (1989) 

Jack Nicholson vynikající! Hláška Jokera: "Kdysi jsem si ve vaně uvědomil, že jsem předurčen k tomu být geniální"

plakát

Batman se vrací (1992) 

Oproti Nicholsonovi v úvodním Batmanovi tomuto prostě Nicholson chybí. Joker je joker a ne žádný tučňák. Tři hvězdy za bláznivou catwoman.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Film plny kycovitych predstav. Napr. ze na totalnim venkove: a) vas prace ve skole bude silene naplnovat b) na vas bude cekat svalnaty stavebni inzenyr, ktery umi francouzsky c) se vsichni ve vesnici maji hrozne radi d) bude zpet dobyvat uspesny prazsky zubar e) budete moct dal nosit spickove saty, halenky a sukne f) hned po probuzeni budete skvele vypadat a zeny budou ihned namalovane g) nakonec budete mit i to dite co jste vzdycky chteli Jinak prijemny film, u ktereho se clovek nekolikrat pousmeje a zakusi predstavu, ze vsude je krasne, jen tu krasu videt.

plakát

Bílá karavana (1963) 

Gruzínští pastevci ovcí z vesnice v horách, kde je v zimě nemožné nakrmit stádo, nemají vůbec lehký život. I o tom pojednává tento snímek, který vás ujistí v tom, že pohodlí vaší kanceláře byste rozhodně neměli podceňovat. 54.KVIFF