Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Řádně ujetá kokotina, která je střídavě hodně vtipná, nevtipná a trapná. Ale na jedno zkouknutí dokáže docela slušně pobavit. Na některý hlášky a scénky jen tak nezapomenu, což beru jako úspěch týhle ujetosti.. Takže za *** ::::::::::::::::::::::::::::::::: P.S. představitel Blonďáka mi hrozně připomína zpěváka z Vypsaný fixy :-D

plakát

Tajemství rodu (2013) (seriál) 

Pořad je obsahově docela zajímavý ale naprosto nerealistický.. V reálu musíte prohrabat stovky stran v matrikách či archivech a pak možná narazíte na naškrabanou šifru, kde při troše štěstí vyluštíte jméno, otce, věk, bydliště a někdy povolání (prostě základní info). Zato tady vkročí do archivu a už za nima běží s fotkama, osobními dopisy a bůhví čím ještě + jim navíc o dané osobě ještě povypráví nějakou historku.. tyhle věci a další podrobnosti jsou pro běžného smrtelníka prostě nezjistitelné.. Chápu, že se musí být na co dívat ale takhle to prostě nefunguje :)

plakát

Probudím se včera (2012) 

Tenhle českej film mě fakt hodně překvapil.. nečekal sem vůbec nic a nakonec se mi tak líbil, že sem se na něj musel podívat doma podruhý.. dobrej výběr herců mladejch i starejch.. Mádl je vtipnej, Eva Josefíková je milá a hezky se na ní dívá (asi jako na všechny holky tam.. ošklivou nenajdete ;)), originální námět.. no prostě se mi toho na českej film líbilo nečekaně moc.. Konečně po éře českejch "hořkosladkejch" = nevtipnejch, nudnejch komedií, nějakej vtipnej příjemně odlehčenej film :) ..Fakt jsem se bavil a nějakej debilní PP ani plastový okna a barevný paneláky v roce 89 mi to nemůžou zkazit :-)

plakát

Maska Junior (2005) odpad!

Mít s touhle trapnou nechutnou a stupidní mega sračkou něco společnýho, tak radši zbytek života strávim v kanále...

plakát

Národní klenoty (2012) (seriál) 

Konečně něco na úrovni! Jsem hodně mile překvapen. Nádherné záběry vč. leteckých, skvělá kamera, zajímavé informace, poutavý výklad Táborského (opravdu skvělý výběr průvodce)...Tenhle dokument mě prostě upoutal vším.. a to se mi u CZ dokumentu opravdu moc často nestává. ;-)

plakát

Na samotě u lesa (1976) 

Tenhle film je legendární... a hlášky v něm ještě víc.

plakát

Král Škorpion - Bitva osudu (2012) 

Ten film je tak blbej, že sem se tomu chvílema fakt musel smát.. a i to se cení! Nějakej hlubší rozbor je u tohohle zbytečnej... jinak je to totální béčkovej brak ale dávám 2* za pobavení (byť neúmyslný :))

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Na tuhle "komedii století" (jak to ten titul získalo fakt nechápu), kterou nás televize vyplachuje aspoň 2x do roka začínam bejt řádně alergickej... už nikdy!

plakát

Šmoulové (2011) 

Ale jo, nebylo to špatný...čekal jsem nějakou infantilní kravinu pro děti ale docela mě to překvapilo, protože jsem se bavil i já .......a Gargamel nemá chybu! :-D Chvíli jsem uvažoval i o 4* ale nakonec dávám 3* (ale zasloužený).. PS: českej dabing hrůza, doporučuju originál