Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (352)

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Tak si to zrekapitulujme. Čumím dvě celé hodiny na to, jak někdo na obrazovce brečí, někdo někým manipuluje, posléze sledujeme ryze tvůrčí režijní záblesk (sarkasmus), vše je prokládáno záběry na trosky, jak architektonické, tak lidské (v hlavní roli Píča, ehm Peeta), sem tam si zazpíváme, proneseme sračky, které si nikdo nebude pamatovat a jediné co mě na tom trápí je, zda-li mám v komentáři správně interpunkci. Upřímně ani nevím, čím si film zasluhuje jednu hvězdu (od kohokoli každého), protože to byla čirá tragédie nutící mě plakat.

plakát

Hon na lišku (2014) 

Film stejně záživný, stejně jako Dva dny, jedna noc, tudíž absolutně nezáživný. 2 hodiny jakýchsi plytkých záběrů na trénování, obličeje, zápasení v brutálně nezáživné formě, kde dle mě zklamala jak režie, tak všechny ostatní prvky. Jako vážně? Natočíme film, jakožto poctu zesnulému, AMERICKÉMU zápasníkovi a mrdneme tomu nominace na režii a scénář? Herci a masky oprávněně, ale tohle? Alespoň vidíme, jak akademici nominují...no pěkně na piču.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Už jsem nedoufal v to, že něčemu jebnu odpad! a ani v nejmenším, že po jednom díle a to sem ho ani nedokoukal celý. Nastíním vám galantně situaci. Pořad, zdaleka ne o hrách, jako spíš o tom, jak je kdo hrát neumí. Je to pro děcka, které nemají ani pětku na fantu a mohli tak probrat své včerejší masturbační hrátky a proto koukají na tuhle pičovinu. Protože nemají přátele, a tohle by to asi mohlo nějak nahradit, tu čupr zábavu. Vskutku, zde jsou zkurvené vulgarismy na zasraně správném místě :) A poslední kapka v kalíšku - aktéři jsou lidi, co se nezaměřují na hraní. Však proč né pán doktor, dejte si kurva šlofíčka, vodoperuje mě kurva tady nemocniční kuchařka Vlasta, ta umaštěná kuchta vůbec nemusí vědět vo co go, však co, je to jen srdeční aneurysma.

plakát

Lost Highway (1997) 

Moje hodnocení není tak úplně odpovídající kvalitě filmu, spíš vypovídá o starém známém mindfucku, který ale nebyl takový, jak jsem ho chtěl. Ok, že byl Fred schizouš, to mi došlo, jenže kůůůrva, aby si člověk správně poskládal chronologii a zařadil postavy na správná místa v ději, nezlobte se, ale to musí být kardinální pošahanec. To aby vám jeblo v pale, protože na rozluštění příběhu by si i Einstein musel udělat brainstorming s Rainmanem, Sheldonem, Housem a společně s Tomem a Jerrym. Ale mě se to líbí, jsou tu klasicky vypatlané postavy, atmosféra jakou umí jen Lynch a musím uznat, na takhle zatuchlý film má i dobrou hudbu. Lynch - to je odpověď na otázku: Setkali jsme se někdy s mimozemšťany?

plakát

Hlad (2008) 

Největší paradox filmu - po té, co jsem si zvykl na neukecaný charakter filmu, přišla na scénu tak udřistaná pasáž, až jsem z toho dostal hlad a to všechno proto, abych posléze další cca půlhoďku mohl koukat na neukecaný film. Měl jsem pocit jako bych během té sekvence přečetl celou Bibli i s Koránem ve všech světových jazycích a pozpátku. MekKrálovna ví jak zajebat film.

plakát

Hlasy (2014) 

Kočky...jak asi myslí kočky? Jaký je jejich osobnostní profil? Dle mého, jsou to pěkné kurvy a všechno mají u prdele. Jinak zvláštně ujetým způsobem nakombinované psychodrama s černou komedií, jejíž výsledek působí celkem sympaticky, mentálně a vtipně. Mrzí mě 2 věci. První je, že začátek byl trochu prázdný, nemělo to takový drájv jako zbytek filmu a druhá věc...vole proč zabil Annu :'( Hh, pořídím si asi kočku, mám totiž rád svině!

plakát

Plivu na váš hrob 2 (2013) 

Lepší díl. Rychlejší náběh. Vymazanější dementi. Nelogický transport. Nepochopitelná policie. Pochybný kněz. Hlupák spolubydlící. Servírka naivka. Dupatelnější hrdinka. Super zadek. Dobrý kozi! Kariéra modelky :)

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

1) Co má u všech znásilněných znamenat ten maďarský překlad? 2) Než se od začátku stihli udělat hlavní hrdinové, mě už na stříkání zbyl jen mozkomíšní mok = mócinky utahané. 3) Fakt, že vendetu vykonávala v riflích, si trochu protiřečí s její párkuchtivou úchylkou...škoda. Kdyby to dělala v těch rozkošných majtkách, možná by ji to prominul i páter Ferda ze sousední vísky a ten s hříšníky nemá slitování. Mě dal minule na vybranou. "Buď mi vyčistíš kadidlo, nebo přeleštíš svícen": řekl. Oh musím přiznat, je to laskavý muž, jeho duše je tu pro více lidí než pro jednu ovečku, ale záleží na tom, jak rychle je hotový v místním závodu na výrobu ovčího sýru. 4) Byl bych všemi deseti pro remake "Kadím na váš hrob", to by mohlo mít šťávu.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Další z filmů, které se zdají fááákt složité, ale ve výsledku...ve výsledku jsou krásně jednoduché. A Mr. Nobody je k tomu ještě krásně natočený, v hávu takové dětinskosti se smyslem pro detaily. Leto tady možná není v životní roli, ale rozhodně vyčmuchal nápaditý job a zhostil se ho krásně a ani zbytek moc nezaostává. Celá ta vize významu života je tu znázorněná hutně, ale krásně a pro ty, kterým se Pan Nikdo líbil, pro ně Pan Nikdo nikdy nebude nikdo, ale Někdo!