Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (151)

plakát

Clerks 2: Muži za pultem (2006) 

Je pravda, že většina filmů Kevina Smitha si mě doslova podmanila. Ale mix sarkasmu, filmových odkazů a romantiky povyšuje Clerks 2 na něco víc než klasicky Smithovsky zábavný film. (moje The Best Good-Feel Movie).

plakát

Miley Cyrus: Wrecking Ball (2013) (hudební videoklip) odpad!

Pokud to má nějakou uměleckou hodnotu, pak tomu asi nerozumím a pravdou je, že ani rozumět nechci.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Dvojka Kick- Ass ve mně vyvolává rozporuplný pocity, přijde mi tak extrémně nechutná a přitažená za vlasy, až je vlastně v celku ucházející. Ovšem na geniálnost prvního dílu nemá ani omylem.

plakát

Elysium (2013) 

Elysium je enormně dlouhé a enormně dějově nezajímavé. U filmu jsem dva večery po sobě usnula (!!!). Blomkamp hold točí filmy, které jsou pro mě esencí nudně stráveného večera (u Districtu 9 do dneška lituju vyhozených peněz za kino).

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Upřímně, celá dějová linie související s tím malým přemoudřelým děckem, mě neuvěřitelně ničí, něco tak bolestně pitomého (zvláště pak závěr-mávání s vlajkou) jsem už dlouho neviděla, kdybych měla hodnotit jenom to, je to jasný odpad, ale zbytek filmu mě dostal – slušná porce zábavy a vydařené akce.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Jak všichni víme politika, je svinstvo. Proto nás nepřekvapí, že hlavní postava v House o Cards není žadný Mirek Dušín (bojující za dobro lidstva), ale ďábelský sociopat, kongresman Frank Underwoood, ztvárněný vynikajícím Kevinem Spaceym. Nedokážu si představit, že by někdo další dokázal zahrát postavu Underwooda přesvědčivěji, dokonce se odvážím tvrdit, že seriál bez Spaceyho by dosahoval pouze poloviny svých kvalit. Shrnutí - House of Cards je dobré politické drama s excelentním hercem v hlavní roli.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Moc hezká a navýsost koukatelná je první třetina filmu, ale jak se blížil závěr, tak jsem projevovala čím dál menší snášenlivost k patetický kecům a nelogickému konání určitých jedinců.

plakát

Dávám tomu rok (2013) 

Tu část mého já, co miluje romantické komedie, odvezli na konci I Give It a Year funebráci. Těžce přestřelená trapárna.

plakát

Stoupenci zla (2013) (seriál) 

Skutečně dobrá kriminálka, má zajímavý námět, odpovídající atmosféru a charismatické herce. Tak kde je problém? Jde o to, že postavy (převážně policisté, včetně Hardyho, kterého nikdo z těch narušených sektářů nechce skutečně zabít, což je občas docela zklamání) se chovají ehm docela zvláštně (tzn. vytrvale odmítají používat mozek), a když si během jednoho dílu už po třetí říkáte, to snad proboha nemůže být možný, tak blbí snad nemůžou být ani skuteční policajti, pak pro vás jako diváka, který samozřejmě fandí klaďasům,nastává docela velké rozčarování.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Kdo by neměl rád seriál, ve kterém si sex a násilí daly rande, které je navíc z pozadí sledováno amiši, indiány a ukrajinskou mafií. Zní to šíleně, ale pozornost to umí upoutat dokonale.