Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (32)

plakát

Gremlins 2 (1990) 

Podle mě výborná než jednička. Hodnotím všemi body. Nechápu, proč tak malé hodnocení to má, ale dle mě je film excelentní. Výborný koncept, příběh a celkově zábava. Hodnotím plným počtem.

plakát

Bez hranic (2013) (seriál) 

Jako seriál zajímavý, plný napětí a akce. jak to má být v každé kriminálce. Líbí se mi nápad a námět seriálu, který zasahuje do celé Evropy, a tak každá vyšetřovací akce není jen na jednom místě, ale všude možně po Evropě. Každý díl má něco do sebe. Dokonce jsem měl i tu čest si zahrát v seriálu v roli Italského vojenského policisty, zde na videu: https://www.youtube.com/watch?v=S5Fhb_tHol8

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Na pohádky nekoukám, ale když už, tak mě musí zaujmout podstatně kvalitní scénář. U Zloby se to potvrdilo. "Zloba - Královna černé magie" je to netradiční pohádkou, kdy se prokazuje, že i zlo má v sobě kousek dobra, tedy kus srdce. Že i zlo cítí a má své emoce. Hlavní aktérkou je Zlobilka alias Zloba, která je královnou v říši zla a snaží se pomstít svému bývalému kamarádovi z říši (paradoxně) dobra, který ji serval křídla, aby dokázal svému králi, že on je vhodným nástupcem na trůn, což bylo podmínkou Zlobu zlikvidovat. Tím se mu pak jako za odměnu otevřou možnosti, že si může jeho dceru vzít za ženu a splodit s ní potomka a jak to bejvá, stane se i králem lidu. Ovšem Zlobě se to nelíbí, protože má se svým nynějším nastupujícím králem nevyřízené účty. Prokleje jeho narozenou dceru (Růženku) smrtí, že v 16.letech zemře jako pomsta za její křídla. Ovšem její plán se vymkne z rukou v okamžik, když Zloba začne k jeho dceři (kterou Zloba sleduje od jejího narození až do jejích 16) cítit větší empatie a mateřskou lásku. V tomhle bodě se prolomí její nenávist a převládne láska. Zlo nemusí bejt jen pouhým zlem, což se snaží naznačit tato originální správně naladěná pohádka.

plakát

Očista (2013) 

Děsivá budoucnost v Americe, kterou by si nepřál nikdo z nás, nás uvádí do moderní doby v Americe, kdy v jeden den v celém roce neplatí žádné zákony. Vznikl nový svátek, kdy se Amerika proměňuje v nejnebezpečnější místo na Zemi. Všechny složky záchranného systému jsou během Očisty mimo provoz. Ať už policie, či záchranka apd. Očista má za úkol snížit kriminalitu a to jedině tak, když dojde jeden v roce k legalizací všech zločinů. Lidé se v tento den bojí vycházet do ulic, barikádují se doma a využívají bezpečnostní systémy, díky nimž svůj dům promění v nedobytnou tvrz. Nejčernější den v USA, kde platí "zákon jungle". Jen silnější přežijí.

plakát

Projekt LAZAR (2008) 

Další velice vydařený mysteriózní thriller, který je o muži, kterého čeká trest smrti, shodou okolností popraven nebude a dostane druhou šanci, aby mohl žít znova od začátku. Netrvá dlouho a ukáže se, že jeho nový život je možná horší a děsivější, než ten předtím. Začne žít úplně od pýky a pomalu se smiřovat s novým životem, který nebude zrovna až tak lehký a bude poněkud zvláštní. Postupem času pomalu zjistí, že je tu něco v nepořádku.

plakát

Hostitel (2013) 

Další výborné scifi, tak v trošku netradičním podání. Už od začátku je film velice poutavý a zajímavý, až i docela emociální. Melanie je zajata neviditelným mimozemšťanem, zvanou Poutnicí a její původní úkol byl, ze vzpomínek nalézt úkryt zbývajích žijících lidí pro svou rasu, která lidi loví. Poutnice je zavalena hordou vzpomínek a silných emocí, jimž vévodí láska, sama této síle nečekaně podlehne a tak vzniká z toho pěkná "lovestory".

plakát

Grave Encounters (2011) 

Další kvalitní horor, který stojí za zkouknutí. Výborná duchařina. Kdo má pro strach uděláno, rozhodně tento film doporučuji. Není pro slabé povahy :-D

plakát

Vesmír (2007) (seriál) 

Nejlepší seriál o vesmíru, co jsem viděl. Dozvíte se nejen základní informace o vesmíru jako takovém, ale další různé zajímavosti, na které jste vždy chtěli znát odpověď. Já si tak díky tomu to seriálu rozšířil obzory a dozvěděl se věci, o kterých jsem neměl ani páru. Je to všecko podrobně vysvětlené a znázorněné, každý díl je něčím zajímavý. Zde jsem nalezl odpovědi na všechny mé otázky. Jedině doporučuji!

plakát

Ďábel (2010) 

Výborný horor o ďáblovi, s kterým se setká skupinka lidí během všedního dne cestou do práce ve výtahu. Kde je v něm 5 lidí, kteří se absolutně neznají, po chvíli se s nimi rozjede výtah a zastaví mezi patry. Atmosféra začíná tuhnout, když dojde k první vraždě. Každou vraždou se atmosféra stupňuje, kde nikdo neví, kdo je vrah. Čím více záhadných úmrtí, tím větší napětí mezi zbývajícími přeživšími, kde ke konci vrah - ďábel odhalí svoji pravou tvář.

plakát

Mama (2013) 

To, že se mi líbí spíše jen filmy "made in usa", tak tento španělský horor mě velice a mile překvapil. Celý příběh je napínavý, pěkně zpracovaný a originální. Celý příběh se odehrává kolem dvou dětí, které se stanou sirotky po té, co jejich otec zastřelí jejich matku a odjede s nimi do opuštěné chatky nedaleko v lese, který má po chvíli podobný osud. Děti jsou vychovávané mrtvou matkou, které zdivočí a chovají se jako zvířata do té doby, než se o nich dozví bratr (strýc) jejich zavražděného otce a vezme si je na svoje bedra, to se matce ovšem líbit nebude a peklo teprve začíná, aneb "maminka se zlobí".