Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Dějově jsem se chvilkami nudila a říkala si: "Kdy už to konečně začne mít nějaký děj?" a najednou byly závěrečné titulky.. Knihu jsem nečetla a na film jsem šla spíš ze zvědavosti, abych si udělala vlastní názor a nenechala se ovlivnit názory tady nebo kdekoli jinde. Nečekala jsem "kvalitku"hodnou Oscara a s tím jsem tam také šla. Nicméně má očekávání byla zřejmě asi ještě větší než si film zasloužil - proto dávám 3*** . První dvě za koukatelné herce a jejich výkony, ta třetí je za úžasný soundtrack, kterým si film své skóre (alespoň u mě) trošku vylepšil. Nicméně na druhý díl nikterak navnaděná nejsem...

plakát

Dávám tomu rok (2013) 

Zpočátku jsem se nudila, ale pak jsem se nějakým způsobem dostala do britské nálady a druhá půlka filmu mě bavila. Čekala jsem horší :) Mimochodem soundtrack je výborný!

plakát

Terapie láskou (2012) 

Není co dodat - ÚCHVATNÉ! (Jennifer Lawrence opravdu excelovala)

plakát

Český lev 2012 (2013) (pořad) 

Nuda nad nudy. Jestli tohle má být česká obdoba amerických Oscarů, tak budou muset Češi ještě hodně snažit. Program neuspořádaný, chvilkami ani nebylo jasné, co se vlastně vyhlašuje. Taky to postrádalo nějaké pěvecké vystoupení (nebyla by to možná taková nuda). Prostě jako show a zábavný pořad o ničem. Možná jen filmoví znalci zaplesali nad výsledky vyhlašování. Jinak tento pořad nestál opravdu za víc než 1*.

plakát

Panství Downton (2010) (seriál) 

Úchvatný seriál! Poutavý, napínavý a věrohodný. Opravdu tleskám Britům a těším se na třetí sérii!

plakát

V peřině (2011) 

Písničky výborné, ale ty postavy - to bylo co? Pan režisér si asi myslí, že čím víc známých jmen, tím líp - ALE všeho moc škodí!

plakát

Chyťte doktora (2007) 

Nevím co je horší - jestli Michal Malátný a jeho neherecký výkon, nebo Táňa Vilhelmová ve dvojroli? Filmový děj nic moc, ale to jsem taky čekala. Jedna hvězda za snahu a druhá za hudbu - aspoň něco Malátnému vyšlo :)

plakát

Barevný závoj (2006) 

Film je to opravdu nádherný a působivý - nádherná Čína, Naomi Watts, hudba, dějová linie, odpuštění a samozřejmě i Norton :)

plakát

Hříšníci (2011) (seriál) 

Sice je to pořádně praštěná rodina, ve které bych poslala na převýchovu pouze a jedině otce, který mi místy šíleně leze na nervy a místy mě baví jako nikdo jiný.... ale musím říct, že něco do sebe to teda má! Nemálo se u toho směju a sourozenecká soudržnost mě mnohdy dojímá :)

plakát

Dedication (2007) 

Sice už od začátku bylo jasné, jak tohle dopadne (ale to je jasné asi u 90% filmů), ale mně se to líbilo! Billy Crudup opět exceloval a Mandy Moore se alespoň trochu "vyškatulkovala" z rolí naivních dívenek, které víceméně doposud hrála.