Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Telefonní budka (2002) 

Wow Joel Schumacher dokázal že se s malým rozpočtem a s nedostatkem času se dá natočit 80 minut strhující podívané která vás doslova přilepí k obrazovce a to takřka za noc, na jedné ulici, v jedné telefonní budce. Ovšem je zde také zářivá hvězda v "telefonní budce" Colin Farrell, která podala neuvěřitelný výkon. Prostě tento vynikající thriller nejde nedoporučit, u mě s přehledem ***** :)

plakát

Rocky (1976) 

I dnes je Rocky nejlepší film Silvestra Stalloneho, jako 30ti letý tupý boxer určitě nezaujal jenom mě ale jistě všechny filmové fanoušky a hlavně fanoušky Stalloneho, prostě naprostá klasa 90% :D

plakát

Cesta do pravěku (1955) 

Česká klasika z pravěku mého mládí, na svoji dobu úžasně natočený film.

plakát

Bídníci (1958) 

Bídníci bez Jeana Gabina jsou jako Romeo bez Julie, i když Gerard Depargie také nezahrál špatně, ovšem skvělý film si zaslouží skvělé hodnocení, plný počet :-).

plakát

Hotel Modrá hvězda (1941) 

aaa to je moje srdcovka, Nataša Gollová a Oldřich Nový na mne jako právě poznávající se pár působí takovým krásně naivním,roztomilým dojmem, navíc co do komedie přidané trio povalečů a rozpadající se hotel zaměněný s luxusním hotelem první třídy, prostě klasika která nikdy neopustila místo v mém srdci. Vynikající koktejl romantiky, komedie, a dramatu který si zaslouží plný počet a jedinou vadou na kráse je trošinka naivity která vznáší stín nad jinak skvělým filmem.

plakát

Maltézský sokol (1941) 

Tak na tuto klasiku od Warneru nemá ani Casablanca, a to je co říct, takže pro tento film s úžasnou atmosférou, a někdy nudnými scénami - 90%

plakát

Občan Kane (1941) 

kdybych mohl, dám 10 hvězd, už jenom za velmi sympatické herecké podání Orsona Welles a navíc toto je skvost světové filmografie který by měl vidět každý milovník filmu. Za mě 95% bez diskuze.

plakát

Fresh Prince (1990) (seriál) 

Průměrný seriál by to byl bez výjmečného Willa Smithe, ale díkybohu celý seriál stojí na pevné konstrukci Williama která je krásná a honosná jako sama Eiffelovka, k tomu geniální vtipy, narážky na tloušťku strejdy Philla a v neposlední řadě černošký styl zábavy devadesátých let který mi zde krásně sedí. Nenechám se ovlivnit názory druhých a dám tomuto vynikajícímu seriálu plný počet, už jenom za Willa :-)

plakát

Red (2010) 

RED nesplnil má očekávání ani akčního filmu, ani komedie, taková důchodcovská hantýrka s nicotným dějem který patří leda tak do koše řekl bych si, ovšem to by zde nemohlo být fantastické herecké obsazení tvrďáka Willise, podivína Malkoviche, zestárlého Freemena a rusáka Coxe, také zde máme silnou zápletku ve které figuruje jak jinak žena :-). Takže pokud chcete vidět vysloužilé tvrďáky v akci a Helen Mirren za težkým kulometem ráže 50, tak si tento film pusťte protože je to jistě příjemná podívaná. pro mě je více pro než proti takže 75% ze sympatie :D.

plakát

Zvláštní den (1977) 

Dvojice Sophia Loren a Marcello Mastroianni tentokráte v dramatu z období Války podali "už zase" skvělý výkon. Je úžasné jak ve filmu funguje náhodilost, která dala dohromady Antoniettu a Gabriela, prostě kvalitní filmová podívaná, plně doporučuji, ale jelikož tomuto filmu něco chybí tak dávám "jen" 4 hvězdy.