Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (29)

plakát

Ro(c)k podvraťáků (2006) 

Podle mě nejlepší film dvojice Mádl a kotek.Rafťáci mi připadali jako jakási slátanina natočená po předchozím úspěchu Snowborďáků.Od tohoto filmu jsem čekala to samé,ale velmi mile mě překvapil.Sice nesouhlasím s názorem pana Janáka,že to není komedie.Podle mě to totiž komedie je a dosti povedená.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Od tohoto filmu jsem čekala hodně,ale bohužel to nedostala.Film byl natočen přesně podle knihy,což v mém případě znamenalo,že jsem neustále věděla.co se bude dít.Ale myslím,že divákům,kteří knihu nečetli se tento film musel velmi líbit.

plakát

Matador (2005) 

Černá komedie s Piercem Brosmenem alias nájemným vrahem,který chce jít do důchodu prostě nemohla být popadákem.Mohlo v ní být trochu víc humoru, ale co je vlastně na zabíjení lidí, tak směšného???

plakát

Univerzální uklízečka (2005) 

Nádherný anglický venkov, malebný domeček a jezírko plné mrtvol. Co víc si přát???

plakát

Sabrina, Down Under (1999) (TV film) odpad!

Seriál se mi líbil,ale co mělo znamenat tohle???Po 10 minutách jsem to musela vypnout.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Fakt super,ale 3.série mi připadá tak trochu nudná a upadající.Že by tvůrcům docházeli nápady???No,uvidíme,jestli jim vysoké hodnocení vydrží nebo ne!!!

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Fakt super!!!Zatím jsem viděla jen 6 dílů,ale už se těším na další...

plakát

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 

Ještě horší než jednička! A to je co říct, jelikož u jedničky jsem se většinu času nudila. Depp byl opět jediný kdo tomuto filmu chvílemi přidával život, ale i jeho herecký výkon byl o poznání slabší.Slabý děj, slabé herecké výkony, celkově nijak zajímavý film a přitom se stal jedním z nejvíce naštěvovaných filmů v historii! Největší tržby za první tři dny, nejvíce lidí za pracovní pondělí, nejrychleji vydělaných 300 miliónů dolarů, nejdéle se držící na špičce navštěvovaných filmů v USA, nejvíce lidí za první den v Británii a za první tři týdny vydělal víc než první díl Pirátů za půl roku. Že by se opravdu lidstvo pomátlo????