Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (796)

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Neposlouchejte ty šiřitele hoaxů, nic nám nehrozí, nic se nám nemůže stát, nedívejte se nahoru, věřte nám... Sice jsme vám už tolikrát lhali, ale věřte nám... Co mi to jen připomíná?

plakát

Králové videa (2020) 

Tu dobu si bohužel dobře pamatuji. Měli jsme video jako jedni z prvních na dvorku. Asi od roku 1984. To mi bylo 16... Když naší jeli ke známým na chatu, tak se u nás pořádaly video večírky. Bylo u nás i kolem 20ti lidí, ze kterých jsem znal tak polovinu. Kolikrát byly kopie takové, že jsme se museli domyslet, co to vlastně vidíme... Ale mělo to své kouzlo.

plakát

Písečná monstra (2021) 

Stejná nuda jako zřejmá inspirace (aspoň co se názvu týká) Duna.

plakát

Duna (2021) 

Nudááá... Nečetl jsem knihu a už ani nechci. Nedovedu si představit tohle absolvovat ještě v knize. Bez mučení se přiznám, že tohle je pro mě jen otravná onanie scénáristova beze smyslu a špetky zajimavosti. K tomu si připočtěte otravné zvuky místo hudby po celý film... Asi neumí režisér atmosféru jinak vytvořit. Za sebe jsem se móóóc těšil na konec. Vidět to podruhé, střelím se radši do hlavy. Jestli tohle má být budoucnost sci-fi filmu, tak Pán Bůh s námi a zlé pryč.

plakát

Liga mužské moudrosti (2021) (seriál) 

Tak tohle nemá chybu. Petr jako by se stal Ostravákem a podle toho i vypadá humor. Klobouček Kolečkovi, tohle málo který cajzl dokáže. A Vláďa Skórka... Ten je prostě náš, tam by byla každá chvála jen nošení sov do Atén. Skvělé kluci, jen tak dál.

plakát

Večírek (2021) 

Nechápu zdejší hodnocení, ale jsem za něj rád. Díky němu jsem očekával nejhorší a dostal skvělou zábavu. Kasting na 1*. Herci, které jsem pohromadě ještě neviděl a fungují dokonale. Hlášky neskutečné. Místy jsem dostával záchvaty smíchu. Nejvíce jsem se smál Rodenovi. Prakticky nemusel ani hrát. Stačilo, že se objevil a zatvářil se. Langoš a Taclík, to už je více méně záruka zábavy. Boudová se svou naivní blbkou byla dost dokonalá. Dyková mě fakt docela dost příjemně překvapila. Lépe zahranou opilou ženu jsem fakt ještě neviděl. Za mě, díky zdejšímu hodnocení, příjemné překvapení.

plakát

Případ Roubal (2021) (seriál) 

Nedovedu si představit, nevidět to v jednom kuse. Nechápu, že to musí drobit. Podobné soudní thrillery miluji. Tohle je pro mne snad první takový počin české provenience. Skvělé zahráno jak Čermákem, tak Švehlíkem i Trnkovou. Havlová moc prostoru neměla. A Čenskému ti parchanti jdou snad sami. Ale celé to bylo dobře zrežírované Terezou Kopáčovou. __________________________________ Syn Roubal zahynul při dopravní nehodě 2012 a Roubal zemřel ve věznici v Karviné na rakovinu 2015... Karma.