Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (26)

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Tady je od vás mistrů zase nablito. Kdybych se měl řídit vašema rádoby chytrýma recenzema, tak se na film nikdy nekouknu. Čtyři hvězdy, ale pátá za vaši hloupost.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Jeden z těch silně nadhodnocených filmů.

plakát

Valhalla: Říše bohů (2019) 

Jedna absurdní situace střídala další a ještě absurdnější. Film nemá hlavu ani patu. V půlce filmu začali lidé odcházet z kina nebo si mezi sebou povídat a smát se jak moc hloupý a zbytečný ten film je. Bavit se o tom, že to je jedna velká splácanina severské mytologie nemá ani smysl. Zarážející ovšem je, že si po své mytologii šlapou sami seveřani, nikoliv žádný Hollywood jak tomu bývá zvykem.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Na film jsem se kouknul převážně kvůli Emilii Clarke a paradoxně ta mi tam nejvíce vadila. Jindy skvělá herečka, která bohužel měla svoji postavu napsanou tak blbě, že sem jí vlastně nevěřil jedinou scénu. Woody Harrelson jako vždy skvělý. Po shlédnutí filmu ale neodcházím s hořkým zklamáním, ale s příjemně nalazeným pocitem, že ten film byl vlastně docela dobrej.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) odpad!

Že se to bude líbit dětem, o tom absolutně nepochybuji. Přece jenom je tam hodně blikajících světýlek a "cool" namachrovaných řečiček stylu "Já sem tady největší husťák". Ale že bude mít film takové vysoké hodnocení a zvlášť od lidí na ČSFD svým hodnocením známým, tak to asi pochopit nedokážu. Jak se taková kravina může líbit vám, rádoby "kritikům" , když jiné kvalitní filmy hodnotíte jako odpad mi hlava nebere. Seberte si ty svý kritický hlavy a strčte si je sobě navzájem do prdele, protože tohle hodnotit takhle, tak jste právě vy ten odpad. Takže vy rádoby tady "slavní" kritici co si myslíte, že máte jazyk ostřejší než břitva, přitom se ty vaše chlísty už ani nedají číst, když se kolikrát pokoušíte v jedné větě udělat deset přirovnání na jedno slovo, máte ode mě hodnocení ODPAD! Ahoj, čau :)

plakát

Brak (2002) 

"Film" jsem znovu shlédnul po letech, kdy už jsem si skoro nepamatoval o čem vlastně je až na mrtvou děvku u jídelního stolu s poloslepým dědou a že je moc rád, že jí ta svíčková tak chutná, když jí padne hlava do talíře. Nechápu hodnocení jako odpad, ale chápu, že to hodnotí lidi, co humor a parodii nepoznají ani kdyby se jim koukala přímo do očí, ale tenhle film jako komedie je prostě úžasnej. Hlášky postaršího hippie pasáka, chameleon, situace kdy jsou kluci zhulený dost věrně popisují skutečnost a místy sem měl i pocit, že opravdu zhulený byli. Scéna, kdy jim Holka vymlátí kovovou tyčí přední sklo auta a hláška "Adélečko moja, nechceš svézt?" Zkrátka kecy kecy, šáša Krusty! Pět hvězd bych normálně nedal, ale za ty nýmandy co tu dali "odpad" dávám 5* ;)

plakát

Borgman (2013) 

Jeden z nejzvláštnějších filmů jaké jsem kdy viděl. Celý film jsem si prakticky říkat takové to "WTF"? Všechny otázky, které si za celý film kladete zůstanou nezodpovězeny a to je na tom filmu docela skvělé. Je to úplně jiný druh filmu, na který je člověk zvyklý a proto se vyvyšuje nad ty ostatní, které jsou točeny prakticky podle stejných pravidel. Tento film si budu pamatovat.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Čtyři hvězdy si tenhle film určitě nezaslouží, ale kvůli nostalgii, Gandalfovi, paní lesa, Sarumanovi a Thraindulovi je dám. Jinak film je splácaná digitální směs, kterou završuje hopsající Legolas jako ve staré hře Super mario. Nekonečná bitva mezi Thorinem a jeho nepřítelem (tak moc sem se ho bál, že vlastně ani nevím jméno). Bože, kolikrát chtěl tím ozubeným ostřím na řetězu ještě máchnout? V prodloužené verzi bude tato scéna ještě delší? Ještě nikdy jsem nezažil, že by v půlce filmu přestal snímek téměř 2/3 lidí v kině bavit. O to horší bylo, když umírali hlavní postavy a mně to vlastně ani nevadilo. Stále mi v hlavě poskakoval Legolas a já se smál. Také konečně až ve třetím díle Hobbita mu došly šípy. Ovšem mečů měl dostatek a tak si mohl dovolit meče házet, a brát si nové dle potřeby. Asi nikdy jsem nebyl z filmů tak zklamaný jako z triologie Hobbita. Kamera naprosto příšerná, efekty použity i tam, kde by je nikdo nečekal. Zelené plátno hadr. Poslední závěrečná píseň od "Pipina" The Last goodbye tak bohužel vyznívá úplně naprázdno.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Jednu hvězdičku, a to jen za "Hermionu ,která ty blbečky všechny okradla". Jinak zbytečnej film, přesně jak by se dalo už podle názvu očekávat. Trapný dialogy, trapný herci, trapný snad skoro všechno. Skoro jakoby se herci jeden večer nudili a řekli si, že zkusí natočit nejtrapnější film z jejich prostředí co je zrovna ve své kokainem opojené palici napadne a hodí ho na plátno.

plakát

Cesta do lesa (2012) 

Není to pětihvězdičkový film hollywoodských rozměrů. Je to český "nedělní" pohodový film, který neurazí a přesně takové mám rád. Motiv lesa a okolní přírody se mi hrozně líbil. Tomáš Hanák tu už nedostal naštěstí tolik prostoru jako v prvním filmu, což je podle mě jedině dobře. Takže i když si film pět hvězdiček nezaslouží, dám je, protože mi vnesl do nedělního dopoledne krásnou pohodu.