Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (28)

plakát

Nestyda (2008) 

Tak upřímně řečeno... takovou blbost jsem už dlouho neviděla. Vážně mě to zklamalo...

plakát

Děti noci (2008) 

4* dávám jenom úžasné kameře, kvalitní režii, krásné hudbě a naprosto perfektnímu/exceletnímu/dokonalému výkonu především Jirky Mádla (M. Issová v podobných rolích již hrála, tudíž její výkon už tak nadšeně asi neocením). Ovšem během 80minut se na plátně (kromě nevěry a pár drobností) nestalo nic, co by diváka překvapilo, zdrtilo nebo cokoliv podobného. Mně tam prostě chyběla ta zápletka, akce....Stačily by pouhé 3,4 minutky a byl by to nepřekonatelný film.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Skákající Meryl Streep, homosexuální Colin Firth a zvláštně zpívající Pierce Brosnan :-).... Kdybych na ten film šla v poklidném červnovém období, asi bych mu dala 3* a byly by to průměrné skoro 2hodiny v kině, ale v hektickém září to pro mě byl film, u které jsem se úplně odreagovala, zasmála a dokonce si u něj i zazpívala (snad to moc lidem v kině nevadilo :-P). Šla bych na to klidně i znova...a možná ne jednou ;-).

plakát

V Bruggách (2008) 

Musím přiznat, že hlavní lákadla pro mě byla zvučná jména.... McDonagh, Fiennes, Gleeson a Farrell v jednom filmu? Tomu se nedá odolat :-). Film byl úžasný, ale mě asi nejvíce zaujala hudba.... K ní nemám prostě jedinou výčitku :-). Scéna, kdy liliput tvrdí, že by nemával nikomu - leda koňovi - byla naprosto perfektní..... I když mě celkem mrzí, že si Colin čistí zuby bez zubní pasty :-D.... Ale každopádně doporučuji všem.... Tenhle film by měl být na seznamu viděných filmů snad každého :-).

plakát

Sex ve městě (2008) 

Pro mě byl sice samotný seriál mnohem uchvacujicí než dvou a půl hodinový biják, ale přesto nemůžu dát méně než 4*. I když upřímně řečeno...Samantha mě trochu zklamala...Od ní jsem přece jenom čekala více té akčnosti apod. :-P.

plakát

Venkovský učitel (2008) 

B. Sláma ani tady nezklamal. Opravdu úžásná podívaná...

plakát

Ať žijí Beatles (2000) (TV film) 

Tak nevím....asi jsem jenom od toho čekala víc. Netrvalo to moc dlouho, ale pro mě se to moc táhlo...takové...prázdné...mi to přišlo...

plakát

Východní přísliby (2007) 

No, když Vás někdo (abych konkretizovala: ilička ;) ) připraví na film, který je podobný Dějinám násilí, tak je to fajn....teda pokud nejdete na film, který je Dějinám celkem vzdálen, a to Východní přísliby jsou :-). Ale každopádně asi nemám, co vytknout. Možná proto, že je to ještě čerstvé, možná proto, o čem ten film byl....Možná pro to všechno :-)

plakát

Zamilovaný Shakespeare (1998) 

Už jsem to viděla asi 10krát a nevím, jak se k tomu vyjádřit. Všichni ten film zbožňují.... Ale moje 4* značí jenom něco, co nedokážu popsat. Moc se mi líbila G. Paltrow, ale na druhou stranu Shakespeare mě nějak zklamal. Pokaždé když na to koukám, čekám od něj nějak víc. A ono se to nikdy nezlepší. No..jenom můj názor, pocit...to všechno dohromady :-D.

plakát

Proud času (2003) 

CO k tomu říct, než že to byla úplná ztráta času....