Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Na tento snímek jsem se moc těšil a hodně jsem od něj očekával. Za prvé proto že James Cameron je podle mého jeden z nejlepších režisérů. Za druhé proto že to je průkopník 3D. Avatar ještě překonal mé očekávání. Byl jsem na něj v kině 3x. Sam Worthington předvedl velmi slušný herecký výkon. Uchvacoval mě pohled do nitra panenské přírody na Pandoře, hudba a dokonalé efekty. Když se to vše smíchá, tak mi běhá mráz po zádech. Smekám pane Cameron.

Van Helsing

Van Helsing (2004)

Van Helsing je pro mě srdeční záležitost. Tenhle film se mi nikdy neokouká. I když ho znám nazpaměť tak jsem vždycky napnutý jako bych ho viděl poprvé. U mě je to dáno hlavně tím, že miluju filmy kde jsou upíři ale tady tenhle film není jen o tom, je tam akce, je tam humor, nikdo se s ničím moc nezdržuje, je tam výborný Hugh Jackman a nádherná Kate Beckinsale kterou jsem si tímhle filmem zamiloval. Je to samozřejmě o vkusu a já navzdory hodnocení ostatních uživatelů dávám plný počet.

Walter Mitty a jeho tajný život

Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Tenhle komentář píšu bezprostředně po shlédnutí tohoto filmu a řeknu Vám..... Jedním slovem Inspirující. Ale hlavně se mi líbí děj. Je to film který Vás vezme na bezmála dvě hodiny naprosto mimo realitu, někam na Island nebo do Grónska. Po celou dobu jsem seděl, místama i s otevřenou pusou a napjatě sledoval každý další krok hlavního hrdiny. Tohle není obyčejný film na zabití nedělního odpoledne nebo nějáká oddychovka. To je film ve se divák zasnívá a ten kdo má trošku dobrodružnějšího ducha tak vidí sebe samého v roli ustřední postavy filmu. U mě konkrétně o tom svědčí že když jely závěrečné titulky tak se mi stalo něco podobného jako Walterovi, nechal jsem bežet titulky a zaposlouchal se do hudby a až hudba zkončila a já si uvědomil že už pár minut nevnímám. Jinak před Benem Stillerem samozřejmě klobouk dolů. Fascinující podívaná.

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

Guy Ritchie pojal Sherlocka Holmese poněkud netradičně, ale zajímavě a mě, coby obdivovateli Sira Arthura Conana Doyla, se film velice líbí. A rozhodně mi nevadí, že Holmes v podání perfektního Downey Jr., je "akčnější" než jak ho známe z knihy. Nemůžu se dočkat pokračování...

Sherlock Holmes: Hra stínů

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)

Pro mě po prvním dílu dlouho očekávané pokračování. Je sice pravda že jak je často zvykem, pokračování většinou nedosahujou kvality prvního dílu série a částěčně se to děje i tady, navdory tomu si myslím že to dobré. Není to sice klasický Sherlock Holmes, ale nemůžu si pomoct, ale vážně se mi to líbí, Downey Jr. to hraje skvělě, Law jakbysmet a vlasně i všichní ostatní včetně s Moriartym ze kterého jde vážne strach. Nepostrádá akci, děj, vtip, rpostě nic co takový film musí mít.

Pro větší slávu

Pro větší slávu (2012)

Když čtu některé komentáře ostatních uživatelů, tak hned vidím, že nepochopili jaké je poslání tohoto filmu. Záměr tvůrců nebylo natočit akční historický krvák, kde budou lítat střeva vzduchem a kde si pro samou akci ani neodskočíte na záchod aby jste nepropásli nějaký pořádný masakr. Film poukazuje na skutečnou problematiku v Mexiku, která tam byla na začátku 20. století. Já na ten film dlouho čekal a teď vidím že ne marně. Andy Garcia hrál výborně, já už ho skoro odepsal, ale vidím že ještě nepatří do starého železa. Shrnutí : film má nedostatky jako každý jiný, ale věrně popisuje skutečnou historickou událost, která se zhruba takhle nějak odehrála ve skutečnosti před bezmála 90ti lety. Kdo čeká akční biják má smůlu. Ten film má hloubku a to musíte pochopit. Obsazení včele s Andym výborné. Určitě se podívám znova.

Přestupný rok

Přestupný rok (2010)

Velice povedená romantická komedie, která neurazí. Co mne zaujalo, byly moc pěkné exteriéry a to, že film je podle mě vydařený a vtipný i přesto, že ve filmu nenalezneme postelové scény a všudypřítomnou nahotu dnešních filmů. Role Anny z Bostonu byla pro Amy Adams jako stvořená.

Soumrak mrtvých

Soumrak mrtvých (2004)

Neříkám že Soumrak mrtvých je přímo nejlepší počin dvojive Pegg - Frost ale roznodně můj nejoblíbenější. Ten humor tohoto filmu vážně žeru. Nejsem fanušek Tarantinovských tun kečupu, ale tady to prostě sedí. K tomuhle filmu není moc co psát, to se člověku buď líbí nebo hnusí...

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Tomuhle říkám HISTORICKÝ VELKOFILM. Příběh o odvaze, lásce, pýše, zradě, svobodě atd. Přiběh který ukazuje že jsou věci za které stojí umřít. Ukazuje co unamená přátelství na život a na smrt a co znamená opravdová odvaha. Je vidět že, za dobro se vyplatí bojovat a za svobodu zemřít. Mnoho lidí se to dívá jako na pohý film z hlediska hudby, scénáře, režie apod. ale ten film dává víc než jen zážitek z efektů, dává naději...

Past

Past (1999)

Film Past jsem viděl už dávno a vážně nadchl. Bylo mi možná ani necelých patnáct když jsem se na to díval. Byl to pro mě ten pravý akčňák. A je to film kde jsem si hrozně oblíbil Seanna Conneryho. Jsem fakt rád že hlavní dvojice fimu je taková jaká je. Charismatický Connery a Zeta - Jones.....Nádhera. Samozřejmě to není kdovíjaký Hollywoodský trhák ale má své kouzlo a mě se vážně líbí.

Ovládací panel
123. nej uživatel Německo
1 bod

Fanklub

(1)