Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (91)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Pokoukání pěkné, zábava super, ale tenhle film už daleko více připomíná iron-mana než běžnou automobilovou honičku.

plakát

Babovřesky (2013) 

Nejsem příznivcem Slunce seno a nejsem ani velkým milovníkem českého filmu, ovšem za poslední dobu nebylo na co koukat a tohle bylo více než úsměvné. Troška sice není hollywoodský režisér, ovšem rozhodně se snaží. Může za to určitě plné kino, které vytvářelo pěknou atmosféru. Nemůžu říci, že by film byl nějak dlouhý, ani že bych se u něho nudil. Stejně tak jsem nebrečel smíchy, ale často jsem nasmál. Určitě to nebude pro generaci posledních let, starší návštěvníci si ale příjdou na své.

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

Kvalitní komedie na konec tohoto roku. Kdybych to bral jako kriminálku, tak je to průměr, ale když to budu brát jako celek, i co se týče těch zábavných scén tak to byl opravdu skvělý film.

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) odpad!

Pro dítě ve věku 6-10 let možná přijatelné na odkoukání, zaplácnutí nudy, ale jinak nemožné odkoukat

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Z těch Asterixů co se doposud natočili byl tohle vrchol ubohosti, žádná akce, mnoho nudných dialogů a pár špatných vtipů, ktetým se zasmějete jen proto, že si řeknete "lepší už to nebude"

plakát

Rebelka (2012) 

Je vidět, že na ten film měli málo času a odflákli ho, srovnávat to s Jak vycvičit draka nebo Na vlásku opravdu nemá smysl.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Z recenzí k filmu jsem byl unešený, ale ze samotného filmu zklamaný. Příběh působivý, opět trochu jinak pojatý, ale co se týče té romantické vložky, tak dívat se na to, jak při každém rozhovoru s Emmou koktá, to je fakt směšný. Jediný na co se dalo dívat byla právě Emma Stone, ovšem jako blondýnka tak sexy není

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Skvělá hudba, super efekty, ale vtipů a zábavných scének méně než jsem čekal. Co se týče rodinného filmu, tak to splnilo účel, protože menší brácha se neskutečně bavil...

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Vynikající hudba, ovšem co se týče filmového zpracování jsem zklamán, vzít na to někoho z rodiny, tak je dalších x let do kina nedostanu, protože rodinný film pro mě vypadá jinak.