Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (947)

plakát

Ruská panenka - Velký útěk (2019) (epizoda) 

Totální zbytečnost, která žánr neupravuje, ani s ním nikterá nehýbá, jen ho používá k tomu aby blábolení mezi postava bylo zajímavější a vsází na mystery zápletku, především proto aby se na to vůbec někdo znovu díval. Cool kulisy, cool hudba, coll hlavní otravná hrdinka. A víte co, mě to baví. Nevím proč asi prto, že je to sračka a na nic jinýho si to nehraje...tedy zatím.

plakát

Ruská panenka - Nic na světě není lehké (2019) (epizoda) 

Tak styl to má. Hlavní hrdinka je absolutní nůjorská dylinka a zástupy hnusnejch a divnejch postav, který se tím vírdem chlubí je nekonečně svěží, kort v netflix produkci. Doufám, že nezabřednem do nějaký sci-fi okulťárny. Tenhle "Na hromnice o den více" žánr si už roky zaslouží pořádně oprcat a tohle by mohlo tenhle parametr splňovat.

plakát

Ozark (2017) (seriál) 

Tohle vypadá, že je vzkaz v lahvi s jasným poselstvím. "Breaking Bad, go fuck Yourself".

plakát

Síla (2021) 

Tak si uvař heřmánkovej čaj nebo teplý mlíko. Asi by mě to bavilo, kdyby to nebylo doku, ale regulerní seriál. Kamil svoijí touhou být někým, kdo neexistuje ubližuje kudy chodí a nejvíc sobě. To je zkrátka ideální antihrdina.

plakát

Superman a Lois - Pilot (2021) (epizoda) 

Nevím jestli je to následek nostalgické vzpomínky na mé adolescentní GP v podobě seriálového supermana z devedasátek, kde se prakticky nic nedělo. Nevím jestli rodičovský prvek v Supermanovské šabloně mě jako rodiče zaskočil, ale i přes dlouhé odpírání a nulovou potřebu něco podobného vidět, jsem se nějakým způsobem k pilotu dostal. A i když to produkuje CF a je to jak Dowsnův svět, mě to opravdu bavilo, celej první díl neodtrhnul jsem oči.  Jsem zvědavej kam až to vydržím. Protože takovej seriál Kryptonyt byl vážně ubohá srágora. Dám výjimečně plnou palbu, protože kvalita na komiksovou břečku byla vysoká, přitom se to drželo žánru a nehrálo si to na True Detective. Přes původní odpor k hlavním protagonistům, mě vlastně dost bavili a oba jen krásně pokračují v Supermanské seriálové tradici.  O to budu přísnější v dalších dílech.

plakát

Já, Daniel Blake (2016) 

Příběh Daniela Blakea z Newcastlu je zdrcující svojí autentičností, bezvýchodností a zrcadlením reality. Pomník všem obětem administračních obětí.

plakát

Pan Tau (2020) (seriál) odpad!

Prosím? Vážně někdo vezme charakter velvyslance dětské představivosti a hravosti a udělá z něj kuplíře a posluhovače německým puberťákům, tak aby udělali dojem na bezcharakterní archetyp dospívající dívky? Příště z toho radši soudruzi z NDR udělejte porno, rozhodně pro mládež přínosnější než tahle blamáž. Protože dast is zu viel, zlatej německej. #zlatánorskápopelka #itennovejvinetoujeprotitomuhlespielberg

plakát

Euforie - Bez hnutí jako kolibřík (2022) (epizoda) 

Rue běží o život. První ch deset minut epizody je ta nejsyrovější intervence a reakce na ní jakou jsem kdy viděl a slyšel a že jsem jich i na vlastní kůži zažil opravdu dost. Ten kdo něco podobného zažil, nejspíš při sledování dostal flashback. Zandaya zandavá jak královna stíhy a upřímně jí žeru cokoliv. Zlomový díl série a vlastně i seriálu jako takového.

plakát

Mlsné medvědí příběhy (2020) 

Tohle čistě pro malé děti. Taková ta pohádka u které nemusíte mít strach, že se tam objeví něco, co vašeho mrňouska mohlo poškodit, šokovat, nebo mu zničit dětství. Já jsem v půlce musel zastavit a pustit si kousek z Pane pojďme si hrát. Bohužel téhle kontroverzní dětské sérii to nesahá ani po drápky na zadních bězích. Večerníček skvělej, na celovečerák fakt moc dlouhý.

plakát

Aladin (2019) 

Zastavím se jen u jedné a opravdu neopomenutelné chyby a to je výběr hlavního záporáka. Marwan Kenzari nemá ani na jednoho ze čtyřiceti loupežníků, proč mu dáváte tak velké sousto, které není schopný zvládnout. Takovýhle ikonický ničema potřebuje charisma a schopnosti Michaela Shannona, Joaqina Phoneixe, nebo Tim Curry.