Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud vždy dostihne ty, kteří se mu snaží uniknout. (HBO Max)

Recenze (31)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Objektivně je to za čtyři. Ale na to co se doposud předvádělo a nedělo... Konečně díl, který třese emocemi a posouvá děj kupředu. Postavy skutečně dýchají a nakonec i překvapivě ožívají (v této sérii). A především - i něco hmatatelného prožívají. Přesně ta Euforie, která v první řadě dokázala tolikrát a natolik zapůsobit, navíc není do sebe ( jako vůbec první díl této sezóny ) zahleděná, bez vizuálních křečí (byť krásných, ruku na srdce - samoúčelných) a děj se posouvá kupředu. Zendaya nakládá nehorázně. Akorát ta honička s fízlama je jak z jinýho filmu. A začátek rve emoční kyčel skrz prdel. ()

funkyman 

všechny recenze uživatele

to urcite...bol som nadseny pohladom na tuto generation /a ich rodicov/ v predchadzajucej serii..ale teraz ? toto tukanie na vyhypovane cool obrazky a  konania postav   hecovat az do abnormalnych /dych vyrazajucich / postojov a scen ? od prvej minuty druhej serie sa to stupnuje....a vrchol celeho  v tejto epizodke.../necitat dalej  kto nevidel / hviezdicke dopriat stoj co stoj top sceny .. a je jedno, ci s maminou, alebo v rekordnom behu cez prekazky v top  naaranzovanych priestoroch...  - ak by ju roztrhal ten pes..alebo sa utopila ..prip. ju presiel dochodca v aute.., resp. sa rozlozila od smradu v smetiaku../kde sa dostala ako? a policajti ju samozrejme tam nehladali/ ...to by este sadlo..ale kontrakt nepusti..takto sa z toho stavaju len  zabavne a neokukane klipove sekvencie..ale nerealne...opak prvej serie.. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že by nebyla pátá epizoda druhé sezóny přesvědčivá, právě naopak, byl to naprosto syrový nářez, jenže... Nemám rád smažky; tento díl přesně popisuje, proč tomu tak je, a všechny tři hvězdičky jdou tvůrcům za to, jakým způsobem "Rue rennt" natočili. Žádný další kousek už jsem přihodit nemohl, protože jsem se nikterak nebavil. Zajebané feťačce fandit nedokážu, policisté hanebně selhali, protože podle nalejvárny BLM bych čekal alespoň šedesát průstřelů, a ani ti psi už nejsou, co bývali. Ne, děj mě fakt nebral. Ale natočeno to bylo parádně, to zas jo. / Poučení: Věříš feťákovi? Tvoje volba. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You wish I was different?! So do I! You fucking hate me?! So do I!" ________ Strach a hnus v Los Angeles. Tahle epizoda vám vyřve díru do hlavy, způsobí panický ataky, úzkosti, infarkt, a nakonec vám v ten nejmíň očekávanej moment vrazí kudlu do zad. Exkluzivní one-woman show Zendayi, v níž Rue běží o život jen proto, aby narazila na absolutní dno. Intenzivní, naturalistickej, provokativní a chaotickej emoční rollercoaster, při jehož sledování si budete přát, aby co nejdřív skončil. PTSD zadara. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozumiem tým vysokým hodnoteniam, ako aj istým spôsobom aj tým opačným a asi aj preto zostávam na zbabelých troch hviezdach. Ale osobne musím povedať, že ak by som si vybral epizódu z Eufórie, ktorú by som už nezvládol pozerať znova, bola by to práve táto. Úvodná hádka je síce krásne nakrútená a zahraná, ale presne toto sú tie situácie, aké nechcem vo svojom živote nikdy zažívať. No a že by sa dej posunul nejako výraznejšie vpred, to sa povedať nedá. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama