Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (942)

plakát

Adikts - Adiktologové (2024) (epizoda) 

Misfits z  Vysočan jsou cool jak Jordany s vyšláplým hovnem. Pěkný, dokud to nezačne smrdět karikaturou.

plakát

Ondřej Sokol: Celebrity (2023) (pořad) 

Sokol 1 v závodě o nejvšestranější nemehlo. Formát je unikátně nastudovanej a tak trošku obšlehlej od předních světoých stand up komiků. Obsah je horší. Dost je cejtit co nejuniverzálnější fórky a jejich vystavování...running joke nevyjímaje. Na druhou stanu dost často a to zejména ze záčátku, koketuje s oslovením i nejmaldší generace nerdů....jinak afektovaná šaráda pro babky a šmulky. Jo a ten kluk je fakt vnitřně tak hodinu do sebevraždy..... INSIDE vyprázdněnej, až to bublá.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Potenciál obrovskej, výsledek je jak cukroví od Penamu. Možná to hezky to vypadá, ale sežrat se to dá jen z nouze.

plakát

Carol a konec světa - Pilotní díl (2023) (epizoda) 

Kdybych sebe, měl s pistolí u hlavy označit jako odborníka na cokoliv, asi bych se označil odborníkem na animované seriály. Nevim proč, ale tohle jsem asi ještě neviděl. Hloubavý, upřímný a reálný. Konec světa se blíží, pro všechny.

plakát

Poker Face - Season 1 (2023) (série) 

Představte si, že by Colomba hrála Goldie Hawnová....  Pokud to nedokážete, mrkněte na tenhle chýtře zkonstruovaný krimi seriál s Natashou L., která tak dává zapomenout na trošku spackanou druhou řadu Russian Doll. Výčet Vedlejších hvězd je opravdu jak ze seiálu z osmdesátek.

plakát

Loki - Lamentis (2021) (epizoda) 

Už to vypadá, že ani tenhle projekt Marvelské kolonie, mě nemůže vyvést z dojmu jak moc je to celé nabubřelé a vlastně o ničem. Je to jako by paní učitelka vyprávěla tarantýnovskou premisu dětem v mateřské školce.

plakát

Aquaman (2018) 

Naprostá hranice tří hvězd. Ani nevím proč jsem k tak toporné CGI blbosti jakoby z pod mořské hladiny tak milosrdný. Fakt nevim. Možná ten Momoa, kterej jako jedinej si to hrozně dává a je mu úplně fukt, že to není herecký výkon.

plakát

Lakers: Vzestup dynastie - The Hamburger Hamlet (2023) (epizoda) 

Pro tento seriál mám od začátku ty nejtvrdší měřítka. Trošku si za to tvůrci můžou sami. Jejich věhlas, casting, téma, způsob vyprávění. Všechno nasvědčuje těm nejvyšším ambicím a jak víme často to dopadá jak Kareemovův kotník v pátém zápase finálové série se Sixers.  První sérka měla výhodu momentu překvapení, ta druhá už mě jen tak neobloudí. Eskalace do její půlky byla z velké časti mnou dost silně skenována a byť jen nepatrný úpadek na intenzitě vyprávění, či scénaristické plácání do nikam, vedlo ke srážce na dokonalosti. Už poslední díl jasně naznačil, že druhý a třetí díl jaksi stavěli nosné pilíře abychom mohli vidět to co čtyřka načala a pětka definitivně potvrdila. HBO má nový megahit. Minimálně u nás na palubovce.