Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

Polski film (2012) 

"Takový Brno v Praze není, co?” Takhle jsem se u českého filmu v kině ještě nenasmál. V brněnském Artu jsme se řezali všichni.

plakát

Neporazitelný: Vykoupení (2010) 

Nic proti akčním bojovkám, ale tohle byl ten nejhorší slepenec ruských klišé. Na odreagování nezklame, souboje zvládnuté, ale děj... Něco tak hlópýho jsem jakživ neviděl. Asi mám přece jen raději tu asijskou produkci.

plakát

Simonova kočka (2008) (seriál) 

Každý majitel poťouchlé domácí kočky jistě aspoň v jednom filmečku tu svou "najde". Těším se na každý nový díl. Simon's Cat

plakát

Duel (1971) (TV film) 

"Ale ne souboj, DUEL, ten starej film od Spielberga. Kamarád po mě hodil kazetu. Hloupě jsme se pohádali, kdo má na kole hezčí klipsny. Ale pomstil jsem se. Vymočil jsem se jim do napařovačky, a chodil ve žlutých tričkách..." Výborný napínavý film v nádherném prostředí.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Nelogická slátanina, ostatně jako všechny díly Transformers. Nicméně jako popcornové oddech to funguje a přes přehnanou stopáž docela šlape. 90% zážitku tvoří jen fascinace nad 3D efekty v kině, bez nichž by si "Transformeři" nezasloužili ani dvě hvězdy. Ale to jsem chtěl, nic víc se v tom hledat nedá. Na 3D zase až za tři roky na Avatara 2. Potěšila a rozesmála rolička Johna Malkoviche.

plakát

Švestka (2001) (divadelní záznam) 

"Nemohu s Tebou jít životem pro Tvou směšnou chůzi, prevíte." Perfektní, ač senilitou postižená hra. Velmi mě bavil i méně známý Petr Reidinger v roli Kamila, mladého vechtra.

plakát

Insidious (2010) 

Velmi rozporuplný horor, který se dobrou polovinu drží osvědčených lekaček a pořádné duchařiny. Do této části by to bylo bez mrknutí oka za plný počet. Bohužel druhá mysterióznější polovina mi přišla nudná a nedůstojný konec pokazil celkový dojem... Každopádně mezi novými horory stále nadprůměr a stojí za shlédnutí. Zaujala skvělá Lin Shaye.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Dokonalé. Tento film si pustím ještě mnohokrát! A Frank!? Celou noc se mi o tom zdálo, více smyslu mi to nepřineslo. Tohle je filmařina na nejvyšší úrovni, tomu dílu nejde nic vytknout, za to by se ani Lynch nestyděl. I Jake Gyllenhaal mě po Zodiacovi opět mile překvapil.

plakát

Společnost mrtvých básníků (1989) 

All in all its just another brick in the wall... Nádhera, konec opravdu neměl chybu, škoda jen trochu rozvleklejšího tempa. A ačkoliv Robin Williams není můj oblíbenec, zde zazářil a mohl mít i více prostoru. Nic to nemění na plném hodnocení, vskutku krásný film.

plakát

Pád do ticha (2003) 

Dokumentárně výpravný film o příběhu dvou horolezců mě dokonale emotivně rozložil. Opravdu nádhera. Jako turistu mě tohle téma zvlášť zajímá. Nicméně Andy nejsou Milešovka :-) Nezbývá než každému dobrodruhovi jen doporučit. O fantastických záběrech nemluvě! Krása.