Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (34)

plakát

Planeta Česko (2017) 

Moc pěkné. Ale chyběl mi tam medvěd, jelen, vlk a kmotra liška.

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

Myslím, že je to trapný pokus o parodii na Čtyřlístek (Jetelín). Myšpulín a Fifinka jak vyšití.

plakát

Helix (2014) (seriál) 

Po šestém dílu končím. Pořád to samé dokola...

plakát

Proroctví (2009) 

Jo, mně se to moc líbilo a to i včetně toho konce. Skvělá atmosféra po celou dobu trvání filmu, vůbec jsem se nenudil, jen jsem si musel opět po delší době zvyknout na Cageův herecký projev. Efekty vzhledem k výši rozpočtu velmi slušné. Pro mě top sci-fi událost léta (zatím). Dílčí myšlenky jsou podobné u filmu Den, kdy se zastavila Země a Den, kdy Země vzplanula.

plakát

V (2009) (seriál) 

Zajímavosti: v 11. epizodě vystupuje Paul McGillion (alias Dr. Carson Beckett z SGA) v malé roli vědce. Na konci 7. epizody (v čase 40:21) sleduje Anna na monitoru zpravodajství TV Nova (Borhyová, Koranteng) - podle tohoto článku má prý Nova seriál koupený a možná ho i někdy budou vysílat. Pokud se chcete dozvědět podrobnější informace o předchůdci tohoto seriálu, tak se podívejte na web o původním seriálu Véčko (1983-5). Začátek druhé série je posunut až na 4. ledna 2011. Matku Anny Dianu bude hrát ve druhé sérii Jane Badler, která hrála Dianu v původním Véčku.

plakát

Nouzový východ (2008) 

Jako divadelní hru si to umím celkem dobře představit, ale jako film docela nudné...

plakát

Dcera je nevinná (2007) (TV film) 

Francouzské filmy mám docela rád a na tenhle jsem náhodou narazil na TV Barrandov - a překvapivě dobrý. Doporučuji všem, kteří mají rádi Joséphine Serre a dobré francouzské filmy.