Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři herecké proměny herce mnoha tváří ve třech příbězích Romance, Jak za starých časů a Exekutor.  Bolek Polívka je hlavním protagonistou povídkového cyklu Setkání s hvězdou, který vznikl v produkci brněnského studia České televize. Herec, mim, klaun Bolek Polívka zde vytvořil čtyři různé charaktery – v jenom z příběhů totiž hraje dvojroli. Trojice povídek vznikla pod taktovkou režiséra Zdeňka Zelenky.

Romance  V anekdotickém příběhu Martina Bezoušky a Zdeňka Zelenky Romance vytvořil Bolek Polívka postavu úspěšného developera, který je šedou eminencí politiků a v zákulisí intrikánsky tahá za nitky. Do politiky se snaží všemožně protlačit i svého syna Jakuba (Martin Kraus), studenta medicíny, jenž se má, podle otcových představ, při vystoupení v televizní diskuzi prezentovat jako budoucí starosta jejich městečka. Jenže vše nakonec dopadne úplně jinak, protože za nitky osudu tahá někdo úplně jiný…

Jak za starých časů  V satirickém příběhu Martina Bezoušky a Zdeňka Zelenky Jak za starých časů se v divadelním zákulisí potkávají dva bývalí spolužáci: mlčenlivý kulisák Vojtěch Voděnka (Bolek Polívka) a ambiciózní politik (Arnošt Goldflam), aby spolu prožili neplánovaný večer, ve kterém se definitivně odhalí jejich skutečné charaktery.

Exekutor  V žánrové krimi sci-fi Luboše Baláka a Zdeňka Zelenky Exekutor, příběhu s hororovými prvky a překvapivou pointou, hraje Bolek Polívka neúprosného úředníka, kterému je zákon nade vše. Když se však spolu se svým novým asistentem (Jan Hofman) shodou náhod dostane do minulosti, vyjdou najevo opravdu otřesné skutečnosti o tom, o koho ve skutečnosti jde… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Radko 

všechny recenze uživatele

Názov to v kontexte hodnotenia vystihuje: stretol som sa s hviezdou. Jednou. Inak súhlasím s užívateľom quichotom, že určitú úroveň mala len poviedka s Arnoštom Goldflamom. Úroveň narýchlo zbúchanej stredoškolskej divadelnej etudy. ()

Reklama

brumbrum 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prva poviedka: To jak sa da sprznit takto Polivkov vykon :-o??? Keby ste dakto mali zostat nezamestnany, skuste reziu, horsie to nedopadne. Totaaaaaalne degesina, tesil som sa na to jak male decko, po "Setkani s hvezdou Janou Hlavacovou" (super!) - a taketo sklamanie... Muzika na hranici idiocie, cele nepresvedcive.. Odpad, hoci mam rad Polivku.. sracka jak mraky.. jak sa do toho dostal Bolek? Mal by ich udat za poskodeny image. Kraus je neskutocne nenadane blby herec, v kombinacii s tou reziou je to radovo slabsie, nez najdebilnejsie nemecke zlataniny. Kraus mal akoze hrat lekara.. - nepozeratelne.. skusal som pri tom mailovat a ist na FB, ale nakoniec som to musel pretacat.. Druha poviedka: Bravo Polivkovi, tahal to dobre :-). Pecha tiez dobry. Keby bola len tato poviedka, tak je to za 3-4*. Tretia poviedka: celkom sranda napad ;-). => celkovo 2* - nebyt tej prvej sracky, tak tie dalsie 2 poviedky by boli za 3*. Takto je to slabsi odvar. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po podařeném Setkání s Janou Hlaváčovou jsem se celkem těšil, o to větší bylo moje zklamání. Největším problém je tu asi stupidní scénář. Všemi třemi povídkami se v podstatě táhne snaha reagovat na současnou politickou a ekonomickou situaci, což je vždycky dost ošemetná věc. První povídku sráží dolů zcela nevěrohodné chování ústřední mladé dvojice, které je dáno jak scénářem tak hereckými "výkony". Druhá povídka byla asi nejlepší, asi hlavně díky tomu, že se tu scénárista nepokoušel o žádný děj děj, takže je to v podstatě jen dialog (respektive dva monology) divadelníka Polívky s ministrem Goldflamem. Třetí povídka je nějaký nesmyslný blábol o exekutorovi, který bůhvíproč cestuje časem.. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama