Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Akční

Recenze (1 544)

plakát

Aki Sora (2009) 

Ten sexuální pud je fakt strašná věc. Člověk by mohl dělat takových užitečných věcí, vyluštit křížovku, naučit psa dávat pac, zanadávat na čssd, čd nebo napsat komentář na čsfd, ale né, musí sedět před televizí a koukat až do konce na tenhle erotický nesmysl, který je zvrácený na kvadrát, protože za prvé sestra s nechutně velkými prsy svede svého bratra a za druhé, když už to udělá, ještě od něho požaduje nepřerušovaný akt, ačkoli jí v jejím věku musí být jasné, že čáp děti neutáhne a že se tedy rodí jinou cestou.

plakát

Aki Sora: Yume no naka (2010) 

Popelka Sora podruhé, za svou dobrotu a posluhou u sester získává další zasloužené odměny. SPOILER: Původně jsem chtěl dát pouze dvě hvězdičky, ale za ten freudovsky logický konec přidávám třetí. Lesbická sestra - dvojče závidí bratrovi penis, protože si myslí, že jedině ten jí schází, aby se do ní zamilovala kamarádka. Proto chce bratra o něj připravit nejdříve tím, že by mu ho odstřihla nůžkami, v posledním okamžiku si to ale rozmyslí a ačkoli bratra nenávidí, pouze se s ním vyspí, aby ten penis na okamžik vlastnila. To mi přijde celkem geniální.

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

+ za jednu z nejlepších cimrmanovských scének ("možná, že by to ani Pepa nebyl"), - za ten "fór" s poděláváním se.

plakát

Alenka v říši divů (1951) 

Animace krásná, ale děj Alenky mě nikdy nebavil, v dětství ani teď, v knižní podobě ani ve filmové. Příběh totiž nemá s fantazií nic společného, jedná se o čisté bláznovství. A vzhledem k tomu, že nejsem ani Erasmus, tím méně z Rotterdamu, rozhodně ho chválit nebudu. K nevydržení byla zejména hostina u kloboučníka. Prý to byl jen sen, takže to, co se Alence děje v hlavě, to jí rozhodně nezávidím.

plakát

Alfasamice (2011) (amatérský film) 

By mě zajímalo, co autorky nutí takhle si znečišťovat vlastní hnízdo, dívat se na ženy optikou nejtěžšího mužského šovinismu...

plakát

Alchimiste Parafaragamus ou La cornue infernale (1906) 

Skrytá osvícenská agitka ukazující těžké, strašidelné sny pověrčivých alchymistů. Zatímco jak známo, seriózním vědcům se zásadně zdají pouze poklidné věci, třeba o mihotání elektronek ve vakuu, čehož se poleká jen málokdo.

plakát

Americký sen (2010) 

Připadá mi, že teorie v tomto snímku jsou stejně chytré a důvěryhodné jako teorie chemtrails (že nás letadla schválně práškují), nebo že všude kolem nás létají ovládací paprsky a jedinou ochranou proti nim je zabalit si hlavu do alobalu (k téhle poslední teorii bych dodal, bacha na to, alobal lesklou stranou směrem ven, nikoli dovnitř - jinak ovládací paprsky proletí hlavou, odrazí se na protistraně od lesklé strany, proletí hlavou znovu, odrazí se zase od protistrany atd. - zkrátka dojde k akumulaci energie uvnitř hlavy a následnému výbuchu a rozprsku, kterému ani alobal nezabrání, pokud tedy není utažen speciálně pevně). Ale abych tady neplácal - pokud je FED v soukromých rukách a jeho vlastník může tisknout peníze po libosti, připadá mi jako nesmysl, aby se snažil o co nejvyšší daně a co nejvyšší úrok a tedy dusil ekonomiku. Neboť si může natisknout peněz, kolik chce, na úrocích ani daních není závislý. A v jeho zájmu je naopak silná měna a silná americká ekonomika, neboť pouze tak může vládnout celosvětově a po jeho měně - dolarech - je ve světe zájem.

plakát

Anča a Pepík (2017) (seriál) 

Až tenhle seriál mi odhalil, že jsem dosud ve svém životě viděl pouze myši - samce. Né že by měly (všechny) motýlka, ale všechny měly fousy.