Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (16)

plakát

Návštěvníci (1983) (seriál) 

Příjemný, poučný sci-fi seriál, přípomínající mládí, ale koukatelný i v současné uspěchané době. Mnoho vtipných momentů se nedá jen tak zapomenout.

plakát

96 hodin (2008) 

Drsná, rychlá akční jízda. Výborný herecký výkon Liama Neesona a příjemný hudební doprovod a zajímavé akční scény, to je dělá tento film zajímavým. I když téma, o kterém film pojednává najdeme v mnoha jiných filmech.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Film, který většinu diváků připoutá do sedadel a křesel, díky strhujícím scénám a efektnímu zpracování tématu, o kterém si většina z nás neumí představit, co vše obnáší a jakým způsobem se dané situace řeší. Drsný výcvik a zvládání krizových situací není pro běžného smrtelníka představitelnou scénou z běžného života. Dobrá hudba a efektní scény celý film jen podtrhují.

plakát

Collateral (2004) 

Film s dobrým scénářem, rychlým spádem a výborným hereckým obsazením doporučuji.

plakát

Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974) 

Česká klasika se skvělým obsazením, kde Luděk Sobota velmi dobře zahrál. Na film se dá dívat stále a neomrzí a člověk vždy jako u jiných dobrých filmů najde nové a nové okamžiky na které se "nezapomíná".

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Film, který někdy i složitým způsobem ukazuje, s čím se setkává mnoho mladých lidí, kteří řeší nejen své problémy mládí, ale také rodinné problémy v rozvedených rodinách a musí tak být i náhradními rodiči. V některých momentech je film nudný, úsměvný, dramatický. Určitě je to film pro zamyšlení nad naším životem a tím co děláme. Protkaný citáty a myšlenkami velikánů, několika příběhy a dramaty. Nečekaný závěr nám potom dává čas přemýšlet právě nad životem naším. Je Váš život jen veselý?

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Pohádka plná veselých momentů, s výborným hereckým obsazení, občas pro dospělé jsou některé momenty divoké a podivné, moderní věci v pohádce nejsou na závadu. Příjemná pohádka z hradu Pernštejn :-)

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Výborné taneční scény a ukázka amerického životního stylu a rozdělení, lidí na sociálně slabší a silnější. Scénář a dialogy bohužel slabší. Ale zážitkem a největší náplní tohoto firmu je hudba a tanec a to se povedlo. Výborné propojení postav z předchozích dílů při tréninku a závěrečné scéně.

plakát

Příběh rytíře (2001) 

"Když člověk něco chce a moc si to přeje a něco proto dělá. Může se mu to splnit." A přesně o tom je tento film. Doporučuji všem je to oddechový film.

plakát

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999) 

zábavná oddychová komedie, ale občas dost hloupé dialogy. Zaujme hereckým obsazením. Správná kombinace humoru, ironie a romantiky...