Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (124)

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Po dlouhé době komedie, která dokáže zaujmout jak dějem, tak vtipem, a není přitom stupidní. V tomto případě se přidala skvělá hudba a herci, a vznikl dokonalý odpočinkový film, který nesmírně baví.

plakát

Pád do tmy (2005) 

Nezajímavě natočené, postavy nesympatické, bez nějaké pointy nebo zvratu nebo jsem v tom aspoň nic takového neviděl. I ty příšery byly spíše komické.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Nebýt tak příjemného obsazení, tak by toto bylo dalším propadákem, ale právě ti herci, zvířata, sluníčko a prostředí dodávají filmu energii.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Tento film má 2 přednosti: povedený scénář a epický konec. Já neuvěřil ani jedné.

plakát

Svět podle Prota (2001) 

Další dobře natočená kravina, kterou čím víc začínáte chápat, tím víc se zdá být hloupější.

plakát

Volný pád (1993) 

Nebýt dramatického konce tak si myslím, že to celé je komedie. Úžasný výkon Michaela Douglase se musí ale nechat.

plakát

Město (2010) 

Obyčejný film, který je ale vyšperkovaný do nejmenších detailů. Výborná kamera, režie, obsazení. Celé je to tak neskutečně věrohodné a krásné. Nádherný soundtrack.

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Zvláštně natočený dokument, který není pravdou? Zbytečnost. Od začátku jsem čekal, kdy uvidím něco zajímavého, ale dostalo se mi maximálně podobných scén jako ve filmu V moci ďábla.

plakát

Vyhazovači (2008) 

Popravdě řečeno jsem od tohohle filmu nic nečekal, a dostal jsem hodně dobré vypravěčské drama. Nic nepřebývalo, nic nechybělo, čistá hodina a půl příběhu, který opravdu stojí za shlédnutí.

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Hodně pěkný film, ale ten konec? Krásně natočený průběh děje s okouzlující hudbou a vše až umělecky vytříbené. Vůně, tajemno a krása žen z tohoto díla mocně sálá. Ovšem závěr je bez nějakého extra nápadu, který by tento film vznášel do nebes a díky tomuto faktu ztrácí určitě hlubší význam, nebo alespoň smysluplnou myšlenku. Edit 2023: po několikátém zhlédnutí filmu musím přidat 1 hvězdičku.