Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (619)

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Sice to mohlo mít trochu svižnější tempo, ale i tak to nebyla špatná akční komedie. Jenom škoda, že v některých scénách bylo hodně poznat, že se točily před zeleným (modrým) plátnem. I přes svoje výtky ale musí říct, že jsem se nenudila.

plakát

Veronika se rozhodla zemřít (2009) 

Sarah Michelle Gellar zahrála svou roli na jedničku. Bohužel tempo vyprávění příběhu bylo tak vražedně pomalé, že výkon hlavní hrdinky byl nakonec divákovi úplně jedno...

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Tohle se opravdu povedlo. Dvě a půl hodiny mi připadalo jako chvilka. Děj pěkně plynul, žádná hluchá místa se nekonala. Speciální efekty byly moc povedené. Tvůrci bezchybně vykreslili ponurou atmosféru příběhu provázenou strachem a obavami. Aby vše nebylo tak smutné, sem tam přidali nějaký zábavný prvek. Už se těším na pokračování!

plakát

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 

Kamera byla moc povedená, krásné záběry (hlavně přírody v kombinaci s barevnými efekty), ale to je tak vše, co tady můžu pochválit. Sice herci hráli víc než slušně, ale děj se neuvěřitelně vlekl a vlastně se často ani nic moc nedělo... Příběhově mi to připomnělo Neda Kellyho, ale ten mě bavil víc.

plakát

Bernard a Doris (2006) 

Wow, Raplh Fiennes i Susan Sarandon předvedli neuvěřitelné herecké výkony, na obou bylo vidět, že si své role opravdu užívají - tak perfektní bylo zobrazení jejich postav. Vážně nechápu, proč film nešel do kin, je to škoda.

plakát

Gosford Park (2001) 

Nejdříve to vypadalo, že půjde jen o vykreslení dané doby - zobrazení vyšší společnosti v kontrastu se služebnictvem. Nakonec se do děje zamíchala vražda a její vyšetřování. Oboje bylo perfektně udělané. Navíc je film doslova přehlídka hereckých hvězd a talentů, takže opravdu není co vytknout.

plakát

Past na lásku (2009) 

Tak tohle je jeden z filmů, kde i 80 minut je moc. Postavy sice nejsou špatné, ale jejich dialogy ano. Už chvilku po začátku filmu vás přepadne strašná nuda a budete se těšit, až ten film skončí. Posledních pár minut, kdy se do děje opět vložila Kristen Bell, bylo sice celkem úsměvných, ale i tak to film nezachránilo.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Prostě další díl seriálu, ale prodloužený. Vůbec mi nepřipadalo, že to má dvě a půl hodiny a všechno pěkně rychle uteklo, takže nemůžu dát jiné hodnocení, než jaké jsem udělali seriálu samotnému.

plakát

Nine (2009) 

Nuda a zklámání. Chicago bylo perfektní, a tak jsem se na tohle další dílo Roba Marshalla hodně těšila. Sice tady hraje hodně známých herců, ale to je tak jediné pozitivum. Písničky mě moc neoslovily a choreorafie při vystoupeních se mi zdála taková bez života. Přestože všechny Quidovy milenky tančily ve spodním prádélku (což je taky pěkný rozpor, protože na muzikály se přece jenom spíše dívají ženy, které tohle opravdu neocení tak jako muži), tak to stejně nemělo žádný náboj. Příběh tady nebyl v podstatě žádný, takže ani ten to nezachránil.

plakát

Město žen (2009) (seriál) 

Spousta lidí se tento seriál pokouší porovnat s Přáteli (stejná hlavní představitelka) nebo se Scrubs (stejní tvůrci). První ze jmenovaných jsem viděla hodně dávno, když jsem byla malá, a druhý vůbec, takže tohle srovnání ode mě nečekejte. Cougar Town vyniká hlavně skvěle vymyšlenými postavami, které si určitě zamilujete (hlavně ztřeštěnou Jules) a bude vás zajímat, jaké další příběhy je dále čekají. Humor mi tady taky sednul a hodně mi připomněl Gilmorova děvčata.