Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Tento film nám dává přesně to co sliboval. Skvělou akci, velice dobře propracované efekty. a Především skvělý humor ve správný čas. A ty hlášky a propracované vtipné scény jsou geniálně zakomponovány do celku. Rozhodně se na něj podívám znovu a nebude mě to ani bolet. 5/5.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Velice hezky zpracovaný příběh, který by si přál kdokoli prožít, kdyby byl ve stejné situaci. Nejen, že je plný tragédie a přátelství, ale také zejména humoru, který sice je krapet "nevhodný", nicméně neubližuje. 100% krásný zážitek, který mohu doporučit každému. 5/5

plakát

Nepřítel státu (1998) 

Neuvěřitelný akční thriller, který svým obsahem a rychlostí nedá nikomu ani čas se zamyslet. Povedená herecká dvojice v hlavních rolích i těch vedlejších a především skvělý, ačkoli technicky starý, reálný základ. 10/10 - Kdo bude hlídat hlídače, (který hlídá hlídače) ;)

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

M*A*S*H jsem viděl snad tisíckrát a furt mě baví každý díl. Pokud narazím náhodou v televizi na nějaký díl, tak v 90% se na něj podívám, i když jsem ho už třeba viděl. Opravdu na tu dobu skvělé.

plakát

Nebezpečný kód (2000) 

Tento film je založen na zkutečné osobě Kevina Mittnicka, a ukazuje minulost hackování, přičemž přidává i mnoho humoru. film je samozdřejmě určen výhradně pro diváka, který rozumí IT. Pro ostatní se asi bude jednat o brak. Každopádně je to jeden z mála filmů, kde josu ukázány zkutečné začátky hackování ve světě a také metody sociotechniky.

plakát

Avengers (2012) 

Nečekal jsem od tohoto filmu zase tolik, jako jiní. Zpracovat komiksový námět tak, aby to bylo stravitelné a nestalo se z toho klišé je velice složité, nicméně filmaři nám opět dokázali, že to je možné. Opravdu jsem čekal akcí nabitý velkofilm, kde bude neustále nějaká ta akce bez nudných pasáží. A velice mě překvapil fakt, že filmaři si dali tu práci a do filmu propašovali obrovské množství humoru navíc. Dialogy jsou místy absolutně geniální a opravdu jsem se velice často smál. 5/5. Za humor, grafiku, akci, herecké obsazení, prostě za vše. Rád se na to podívám znovu.

plakát

Želvy Ninja (1987) (seriál) 

Když jsem byl ještě malý capart tak jsem tento seriál miloval. Opravdu to je nostalgie mládí. Teď už to není jako dřív, ale pro děti to je stále úžasné dílo a super seriál. Škoda, že už teď děti vyrůstají na jiných. 10/10 si to zaslouží, když jde o děti.

plakát

Vetřelci dávnověku (2009) (seriál) 

Velice krásně zpracovaný dokument, který divákovi nevnucuje zkutečnosti, naopak jej nutí se zamyslet, jak to asi mohlo být. Je pravda, že se ve všech případech jedná pouze o dohady založené mnohdy na domněnkách jistých vybraných jedinců, nicméně i tak dokument naznačuje jisté věci, které jsou překvapivé a mnohdy zarážející. Všem vřele doporučuji, aby se na dokument podívali a sami si udělali obrázek.

plakát

Slídil (2014) 

Absolutně, ač lehce přibarvený, obraz společnosti ve které média a lidské hyeny nemají ani špetku soudnosti. Lou je vykreslen jako absolutní sociopatická osobnost, bez sklonů k násilí. Překvapující je ale že si film na nic nehraje a je proste jen odrazem doby ve které žijeme. Kde mohou parazité sledovat lidské neštěstí a schovávat se za právo na informace a za hlášky typu, "Dáváme lidem to co chtějí!". Z tophoto hlediska velice povedené drama. (8/10)

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Super zpracování vojenské tématiky. Poutavý příběh s prvky amerikanizmu a vyzdvyhnutím odhvahy a nesmrtelnosti americké armády. Neurazí, a možná i pobaví, nicméně příště by to chtělo méně "supermanovských" postav. 8/10