Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

Pařba ve Vegas

Pařba ve Vegas (2009)

Jen pár dní jsem počkal na shlédnutí tohoto snímku a už mě bombardovali přátelé ze všech stran, že to prostě musím vidět. S tímto očekáváním jsem ale do kina nešel, raději jsem si v duchu říkal, že musím tento film trochu podcenit, abych neměl taková očekávání. Ale hned, jak si tato "Čtyřka" ťukne a objeví se další ráno, byl jsem ohromen. Toda Phillipse jsem měl rád už dřívě, např. z úžasné komedie "Road Trip", ale tenhle film mě prostě dostal. Nemůžu jinak než 5 hvězd, neboť po dlouhé době komedie, která opravdu stála za to!

Škola rocku

Škola rocku (2003)

Jack Black je pro mě jeden z nejlepších herců dnešní doby, mám rád jeho mimiku, jeho výrazy, jeho způsoby vyjadřování nálady. To, že hraje vždy na 110% dokazuje i ve filmu Škola Ro(c)ku. V tomhle filmu se naprosto skvěle sžije se svou rolí a tenhle film dotahuje k dokonalosti. Celkový námět mě naprosto dostává ze židle. Děti ve filmu září a to je vidět v každě scéně, zejména v závěrečných titulcích, kdy si postupně dávají sóla. Jediné, co ve filmu nemusím, je herečka Joan Cusack, scény s ní jednoduše ignoruji, protože mě velice nudí a jakýmsi způsobem otravují. Jinak vše na výbornou.

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Takové ty akční trháky, kde se neustále střílí a tak podobně, jsem nikdy nemusel, ale tenhle film mě nějakým způsobem dostal. Možná i hvězdným obsazením, možná něčím jiným, ale prostě se film The Expendables stává jedním z mých nejoblíbenějších akčňáků. Má to skvělý náboj a člověk se za tu hodinku a půl ani nezačne nudit.