Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 152)

plakát

První očista (2018) 

Původně se říkalo, že má být první očista na ostrově s vězni. Myšlenka mě nadchla a docela jsem se těšil. Po shlédnutí prvního trl jsem koukal, že jde nakonec o něco úplně jiného. Film mě nechal chladným, ale při sledování seriálu jsem si řekl, že to doženu. Nápad docela slušný, líbilo se mi zasazení a rasistické bitky. Super byly i svítíci čočky, klidně bych si taky pořídil. Z postav mě zaujal Skeletor, jinak nikdo. Trošku mi zasazení přišlo futuristický, díky některým vychytávkám, přitom předchozí díly mi přišli jako ze součastnosti, tak je to trochu podivné. Samotný příběh zaměřený na vůdce gangu byl nezáživný. Triky slabé a ty umělé cákance dodělané v pc k smíchu. Škoda, že to nebyla větší jatka nebo aspoň lepší příběh, takhle to prakticky nemá čím zaujmout.

plakát

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (2018) 

První dva díly mě bavily. Tady docela nuda. Příběh ušel i když to bylo předvídatelné. Gremlini byli fajn. Největší tahoun bylo asi štěně, to jediné mě bavilo. Zbytek jen taková průměrná rutina.

plakát

Sherlock Koumes (2018) 

Už jednička mě nijak nezaujala a tady je to prakticky to samé. Celé to je nudné a nezajímavé. Naprosto zbytečné pokračování.

plakát

Jack Ryan (2018) (seriál) 

Strike Back už stojí za starou belu a tak Jack Ryan přišel ve vhodnou dobu. Příběh je zajímavý, John Krasinski je výborný. Máme tu akci, humor i napětí. První díl si mě získal a hned jsem musel koukat dál a nakonec jsem skoukl v kuse celou sérii, už delší dobu mě něco takhle nevtáhlo. Jediný co mi trošku vadilo, byla skratkovitost (přeskakování nějakých částí děje), trošku víc tlačení na emoce a slabší finále. Rozhodně se už těšim na další sérii.

plakát

Cloak & Dagger (2018) (seriál) 

Hlavní duo mi hodně sedlo. I když se může zdát, že díky nim půjde o seriál pro mladší publikum, tak to není pravda. Zabírají se zde dospělími věcmi a násilí tu je častý jev. Určitě potěší, že nejde o klasický superhero seriál, ale postavy se svoje schopnosti spíše snaží ovládat a používat pro sebe a svoji odplatu. Závěr byl teda trochu slabší, ale s další sérii určitě budu pokračovat. Nakonec mi to sedlo víc než Runaways.

plakát

Upgrade (2018) 

Příběh tu už byl v několika různých podobách, ale provedení je zde naprosto luxusní. Logan je výborný, trošku mi připomíná Hardyho. Scifi prostředí je povedené. První bitka Stema pobavila a hlavně překvapila. Další si člověk už vychutnává. Souboje perfektně odvedené a natočené, radost sledovat. Potěšili gore scény. Závěr výborný, to se moc často nevidí. Film jsem si moc užil. 90%

plakát

Deep State (2018) (seriál) 

Z popisu to vypadalo slušně, navíc velké lákadlo byl Mark Strong. Provedení bylo průměrné, celkově mě to nijak extra nezaujalo a občas i nudilo. Chyběla tomu pořádná atmosféra a silnější příběh. Díky nízkému počtu epizod jsem to dokoukal, ale s druhou sérii už pokračovat nebudu.

plakát

Záchranáři L. A. (2018) (seriál) 

Čekal jsem další nudnou slátaninu jako Station 19, ale 9-1-1 velice mile překvapilo. Máme tu pohled ze tří stran: záchranáři, policie a call centrum. Herecky moc pěkné, pár známých tváří a ty nové jsou taky v pohodě. Příběhy jak z akce, tak ze soukromí slušné a krásně zaujmou. První sérii jsem si užil a druhá se výborně rozjela, tak snad kvalita vydrží.

plakát

Hotel Artemis (2018) 

Z TRL mě Hotel Artemis zaujal a měl jsem v plánu kino. Kino nevyšlo, ale teď jsem rád, že to tak dopadlo, protože bych toho litoval. Vypadalo to na akční pecku s hodně fajnovým obsazením, ale bohužel akce skoro žádná celý film a v závěru finální bitka jen pár minut a to z ní ani skoro nic nevidíme. Dave Bautista a Sofia Boutella byli fajn. Goldblum moc prostoru nemá a Quinto je na tom podobně. Celkově nápad slušný, scifi prostředí ušlo, herecky pěkné, jen tak akce. Veliká škoda. 50%

plakát

Instinct (2018) (seriál) 

Dylan Reinhart dříve pracoval i CIA, ale rozhodl se s prací skončit a začít učit. Lizzie potřebuje pomoc s hledáním sériového vraha a tak s Dylanem spojí síly. Hlavní duo je fajn, příběhově spíše průměr. Na občasné kouknutí a zabavení u věšení prádla je to fajn, na cílené sledování tomu něco chybí. Potěšila menší role Whoopi Goldberg. 60%