Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy
  • Sci-Fi
  • Drama

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Johnny Depp je skvělý herec především v tom, že dokáže zahrát naprosto vše a dokonale. Především jeho šílené role zahraje tak, že se divákovi vryjí do paměti a ztěží na něj někdo zapomene. Samozřejmě je také velice šarmantní a tajemný muž, což my dívky máme rády. ;)

Orlando Bloom

Orlando Bloom.. nebudu upírat, že Orlando se hodí do každého filmu, jako prvotřídní svůdník žen. Hraní mu jde, prakticky mu nemám co vyčíst, ale také nebudu zapírat, že se dostal na druhou příčku, protože je tak strašně sexy. :)

Neil Patrick Harris

Neila snad člověk nepozná lépe, než ze seriálu How I Met Your Mother, neboli dnes už světoznámé Jak jsem poznal vaši matku. Hraje vášnivého milovníka žen a na můj vkus hraje svou roli perfektně. Hned jsem si ho zamilovala. Je to typ muže, kterému se neříká NE. :P

Heath Ledger

Heath je neuvěřitelně zajímavá osobnost. Nevybavuji si ho vysloveně v nějakém trháku, ale na film bych se podívala už jenom proto, že na něj je krásný pohled. Svoje role hraje přesvědčivě a při každém pohledu na něj se neubráním zamyšlenému.. Mmmm.. x) (R.I.P.)

Colin Farrell

Narovinu. Ke Colinovi vám toho moc neřeknu, protože o něm vlastně nevím skoro nic. Jediné co vím je, že se ta jeho roztomilá tvářička objevuje v pár filmech, které stojí za to vidět. Jednou vlastně zcela náhodou jsem viděla ukázky na film V Bruggách a musím říct, že mě dostal. Vtipálek, s krásným kukučem. To mi stačí.

Tom Cruise

No takže Tome.. Toma Cruise jsem nikdy neměla nějak zvlášť v lásce. Brala jsem ho jako herce, ale nic víc. Musím říct, že se to dost rázně změnilo, když jsem se s ním osobně setkala. Bylo to setkání krátké, ale zato velice intenzivní. Je to herec profík a dokáže zahrát jakoukoliv roli, kterou mu dáte. Začala jsem ho brát úplně jinak.

Josh Holloway

Josh Holloway je dobře stavěný chlápek, který je známý ze seriálu LOST, kde hraje naoko celkem namyšleného záporáka. Také jsem ho viděla naživo a jeden velký omyl. Je to neskutečně vtipný muž a na svůj věk mimořádně mhmm... přitažlivý. Už teď se na něj těším ve filmu Mission Impossible IV, na jejíž natáčení jsem byla. Super!

Brad Pitt

Brad Pitt je snad herecká více-méně legenda. Je znám tím, že je v každém dívčím srdci. Nu a proč ne, je celkem charismatický a ve filmu Dannyho parťáci mu to nehorázně sekne. Je to prostě akční herec se smyslem pro humor, kterého můžete vidět ve spoustě filmů. A nikomu to nevadí. :)

Bruce Willis

Bruce je správnej chlap. Je znám snad z každého druhého akčního filmu, což je dobře, protože on je pro akční filmy jako stvořený. Není nijak zvlášť lamač dívčích srdcí, ale naprosto vše vynahrazuje svým odhodláním nakopat zločin pořádně do zadku a bojovat za větší dobro. Chlapy jako jsi ty potřebujeme Bruci! :)

David Boreanaz

Nuže Davida tuším znám jenom ze seriálu Angel (a předcházející Buffy, přemožitelka upírů), ale celkem mi tam stačil. Vlastně by mi možná stačil pouze v té první řadě, protože potom už to šlo od desíti k pěti. První řadu jsem si užila, potom jsem to vždycky sledovala rutinně, ale ve čtvrté řadě už jsem trpěla, o pátě nemluvě.. Škoda! :)