Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Tak takhle jsem se dlouho nepobavil :-) Vážně super Britská komedie,s nejlepším britským komikem součastnosti Simonem Peggem.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Vynikající seriál na který se já můžu koukat znovu a znovu. Je to jeden z mála seriálu u kterých vážně dokážu někomu fandit (Jazz) a někoho ze srdce nenávidět (Dean) protože je tak strašně nesympatický až to neni hezké :-) A Lougan to moc nevylepšil :-) A ,,napětí,, mezi Lorelai a Lukem... Já na ten serial nedám dopustit :-)

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Když se nebudete snažit brát tento film vážně... Tak se u toho šíleně pobavíte!

plakát

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) 

No bohužel,ale zcela suveréně nejslabší díl série... Vzít něco z toho co fungovalo(v tomto případě bájná sexuální bible), krásné slečny které často vysvléknu a zmixuju to do nestravitelného příběhu tak prostě ani žádný zázrak čekat nemůžu. Jediné co to má společného s předešlými díly je Eugene Levy který je s touto sérií spojen pupeční šňůrou :-) Slábé 2*.

plakát

Příšera z šatníku (1986) 

Jistěže pokud by jste chtěli brát tento film vážně tak by jste ho museli rovnou zavrhnout a vyhodit do koše,ovšem když víte že je od společnosti TROMA a naprosto u něj vypnete mozek,dá se tenhle film celkem snést :-) Přestože je na něm zecela evidentně vidět že vlajkovou lodí pro ně byl Toxický mstitel a s ním si vyhráli daleko více. Každopádně den s TROMOU jako včera (Příšera z šatníku, Toxický mstitel I-IV, Troma's war) už si pravděpodobně nikdy nedám :-D

plakát

Dovolená s Andělem (1952) 

I když se dá u tohoto filmu celkem slušně vypnout a jen se bavit vždy mě neskutečně vytočí ta socialistická propaganda... Profil ,,SuperSoudruhů,, kteří vždy místo rekreace ochotně vezmou za vděk prací je směšná a nechutně přehnaná. Jinak ovšem skvělí výkon Marvana dělá z filmu celkem koukatelnou podívanou.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Bohužel smutné rozloučení s televizní legendou... Mr.Beana mám rád i přes několikanásobné reprízy,ale tenhle film mě velice zklamal. Nic nového,jen opakování stokráte viděného,jen v novém kabátu. Dvě * dávám spíš jen ze soucitu. Zasloužil jste si daleko lepší rozloučení Pane Beane!

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Výborný komediální seriál ze kterého jsem viděl každou vteřinku. Ač mě někdy vadila přepříliš ,,trhlá,, Phoebe,tak to vždy dokázal vynahradit výtečný Joey :-))) No a hostující star jako Bruce Willis,Reese Withrspoon,George Clooney a mnoho,mnoho dalších tenhle seriál katapultovaly do šuplíku s cedulkou Vynikající.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Protiválečný seriál na který se já můžu dívat pořád dokola. Ne každý díl je sice ,,pouhou řachtandou,, ,ale i ty díly ve kterých se více moralizuje stojí za to a nikdy nenudí. Hawkey, Trapper, Henry, Frank(Kuní ksicht), Radar, Klinger, Šťabajzna, Henry i všichni postupně příchozí Charles, plk. Potter, B.J. jsou skvělí :-) Jen ohromná škoda necitlivého rozloučení s Henrym v 72.dílu... Přesto si 5* tento seriál plně zaslouží.

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Já absolutně nechápu tak nízké hodnocení tohoto seriálu,který já považuji za suveréně nejlepší z produkce TV Nova. Některé díly(Vetřelci, Nekuřácký den,Rande Vú,Den Poté...) jsou prostě dokonalé :-) A když se k tomu připočtě výtečné herecké obsazení tak mi to vychází na 5*.